Skocz do zawartości

za + /- 3000 chciałbym zmienić whit. QATUM XT

zabor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie smigam 1,5 roku na Qantum XT i jestem z niego chyba" zadowolony.Prosty skuteczny i sympatyczny moneciak , alle własnie tu jest problem moneciak płytko chodzący (dostałem ostatnio 3 razy za koleją w dupsko od kolegi Ciapka (rutus)na boratynkach i to przelało czarę goryczy. I do sedna - w okolicach 3 tyssolidny głeboki" i w miarę prosty solidny sprzęcik. Pomocy.
Napisano
Dodam jeszcze ze mam pare typów

1-MXT Whites i tego kolege znam

2-M6 Whites i na info na jego temat najbardziej mi zależy

3- oczywiscie nowy rutus ale tutaj chyba nie wczesniej jak na jesieni

4-propozycje

Za wzselkie info o tych i innych zdrowych piszczałach wielkie dzieki.
Napisano
Ja mam podobny problem .Mam Minelaba Explorera SE(którego właśnie sprzedaję)i chcę kupić whitesa MXT.Matrixa bym Ci nie polecał bo nie ma trybu relic(tryb statyczny).MXT w firmie V...od tygodnia jest 800 zł taniej.Dla mnie jest to super cena za tej klsay wykrywacz.Poczytaj jeszcze to http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=173000#173286
i to http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=10312
&highlight=mxt
Pozdrawiam!
Napisano
ha widzisz ceny juz obczailem tylko sie zastanawiam bo mxt znam b. fajny sprzęcior ale ten nowy Matrix tez mi się widzi tylko że brak informacji z pola od uzytkowników. Pewnie dlatego że nowy ale cuś mnie do niego ciągnie.
Napisano
Jeszcze niedawno M6 kosztował 2800 a MXT 3400.Raczej za lepszy wykrywacz płaci się 600zł więcej.Dzisiaj różnica jest znikoma.Oczywiście -Twój wybór!
Napisano
sanchez sie nie przejmuj bedzie nastepna jescze lepsza promocyja, a do kolegi Raneda znasz temat z doswiadczenia czy to porownanie teoretyczne?
Napisano
Kolego zabor, pierwszego cyfrowego White'sa Eagle II 90 miałem już w 1991 roku, potem używałem wszystkie mutacje Spectrum, XLT, Quantum. DFX, MXT, Matrix M6 znam przede wszystkim z przeprowadzanych przeze mnie testów, nie były wystarczająco inne i ciekawe by w nie wchodzić. White's swoje szczyty osiągnął w XLT z 94 roku, stanął w miejscu i nie ma nic więcej do powiedzenia, produkuje praktycznie jeden i ten sam wykrywacz. Między innymi dlatego zaprzestałem używania White'sów w 98 roku. Teraz pewnie mnie rozszarpią na strzępy na forum, ale tak naprawdę uważam.
Napisano
No i wreszcie opinia praktyczna. Wielkie dzięki Raned , może podrzucisz mi parę typów do przetestowania (generalnie bawię się w monety i odznaczenia ale wiekszymi tematami małymi kolorami ale czasem większe żelastwo miło przytulić).Wymagania mam pewnie takie jak większość ; głęboko konkretnie i minimum dyskoteki w lesie.
Napisano
Nie mogę napisać na forum co proponuję, bo jestem dystrybutorem wykrywaczy, a uczestnicy i moderatorzy są bardzo uczuleni. O F75 mogę tylko napisać, że jest bardzo interesującym i kontrowersyjnym wykrywaczem, wejdź na Reviews and Ratings to przeczytasz zupełnie skrajne opinie.
Pierwszego F75 używałem przez tydzień i się zawiodłem, zwłaszcza niestabilnością. Potem kupiłem bliźniaczego T2 i działa jak bajka, co skłoniło mnie aby jeszcze raz podejść do F75 i po tym zdecydować którego zostawić. Kupiłem F75 na eBayu 13 grudnia, 14 tego był wysłany i tyle go widzieli. Prawdopodobnie jeszcze spróbuję kupić jak odzyskam pieniądze z ubezpieczenia. Na temat innych propozycji mogę odpowiedzieć na maila.
Napisano
Raned oto i adres bzabor@go2.pl jeżeli możesz to zapodaj kilka typów do sprawdzenia. Tak jak mowiłem monetki i biżuteria (raczej wojskowa), wolę szukać niż ustawiać i przedział cenowy jak w tytule ok 3tys. Co do Qantum moje zastrzeżenie główne to zasięg. Z góry dzięki.
Napisano
Jeszcze raz dzięki R. Kortesa znam(testowaliśmy z kolegą z Lądka Zdr -brał u Ciebie) a Tejon nie ma wyświetlacza, który uważam za przydatny bajerek. Nie znam zupełnie F 75 prezencję ma troszkę kosmiczną ale coraz więcej pochwalnych psalmów. Na dodatek jescze zastanawiam się nad XLT. I bądż tu chłopie mądry :)
Napisano
Mam Whitesa Quantum xt ,jest dobry na monetki i ma niezłe osiągi pod warunkiem że się chodzi z dobrymi słuchawkami.Nie można się sugerować wyświetlaczem.
Pozdrawiam.
Napisano
Ja to wszystko wiem Bynio i dalej twierdzę , że to dobry sprzęt ale to już chyba moja pora na zmianę sprzętu i na dzisiaj najpoważniejszym kandydatem jest XLT

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie