czarnykot Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Są efekty... tylko łodzi brak :) rzucając z brzegu niestety najczęściej łapią się naboje... taki w tym minus. A miejsca w których można by cokolwiek wyłowić ? :)Każdy przypałacowy staw :) tam zawsze coś leży... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 Chwała,a z Twojego doświadczenia - więcej militarki z takich stawów się wyciąga, czy może więcej śmiecia z epoki" (po odrzuceniu bezwartościowego złomu)?Jak wygląda sprawa bezpieczeństwa?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 w stawach przypałacowych jest wiele części maszyn rolniczych... narzędzi, gwoździ, elementów łączących belki w stodołach, elementów zbrojeniowych czasami razem z kawałkami muru... z militarki (która mnie nie kręci) wychodzą elementy broni, pociski, naboje... w leśnych stawach łatwo też i o rozrywki :| Bagnetu jeszcze nie złapałem.... marzę o szabli ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Luty 2008 Autor Share Napisano 1 Luty 2008 Chwała,czyli w zasadzie wyciąga się dużo złomu, (brak dyskryminacji hi hi)i każde trałowanie to wielka niewiadoma...Szabla z wody - mułu to byłoby coś... ale traf, to byłby niesamowity fart hi hi. Prędzaj chyba z ziemi się wykopie...ale kto nie próbuje ten w totka nie wygra hi hiM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Dzięki za foto. Tego sposobu jeszcze nie widziałem:D Mam pytanie. Czy jest jakakolwiek opcja, że w Koszalinie na terenie ogródków działkowych(te w kwadracie pomiędzy drogą na Jamno i drogą na Skwierzynkę) coś sie działo podczas wojny?? Wiem, że Koszalin ucierpiał tylko z powodu wiwatowania armii czerwonej i nic się w nim nie działo, ale jedna rzecz mnie interesuje. Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Witam.Oto parę z ciekawszych ostatnich trafień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 i to by było na tyle.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Luty 2008 Autor Share Napisano 2 Luty 2008 Chwała,no stary, gratuluję. Niektórzy nie zasypiają snem zimowym hi hi...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Witam!Gratuluje ładnego browarka koszalińskiego. W moim przypadku to nowy sprzęt i dogodne warunki atmosferyczne przysparzają mnie o coraz to nowe, mniejsze bądź większe powody do radości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 większe powody.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Luty 2008 Autor Share Napisano 3 Luty 2008 Chwała,zaiste powody do radości są... gratuluję. Nowy sprzęt to i nowe radości hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 WitamPogoda wiosenna sprzyja spacerom choć są samotne i nie przepadam za nimi . Postanowiłem więc troszkę pogrzebać w odległym i popularnym dla mnie internecie ,pomimo krótkiego czasu jaki miałem w Kawiarence , to też w tym co zawsze katalogu wpisując 12 EINEN REICHS THALER 1765 E , w trafiłem na dość popularną monetkę lecz mało występującą na naszym terenie co czyni nią ciekawą , przeszukując strony zastanawia mnie ilość i różnorodność monet w nim występujących więc tylko mi pozostaje po gratulować kolego( zaku ).pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Zna ktoś może odpowiedź na moje pytanie??Proszę..Piotrek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Jarosław zamiast wrzucać pojedyńcze fotki podaj adres strony internetowej to obejrzymy wszystkie :) monetki.gratuluje wszystkim! R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Witam.Dziękuje za gratulacje ;)zaku-widzę że mamy podobne weekendowe trafienia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 4 Luty 2008 Share Napisano 4 Luty 2008 Do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 5 Luty 2008 Autor Share Napisano 5 Luty 2008 Chwała,camene: chyba depczecie sobie po piętach hi hi. Widzę, że tegoroczna zima zamiast śniegiem sypnęła sreberkiem ha ha, a to się dzieci ucieszą - ferie w końcu hi hi.Może przysyłać fotki z opisami do umieszczenia na stronie HK - przeprowadzka na nowy, szybszy serwer zakończona.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 5 Luty 2008 Share Napisano 5 Luty 2008 WitamA to moje z ostatniego tygodnia. Klamerka troche poniszczona ale tak to i tak fajna jak reszta:)Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Luty 2008 Autor Share Napisano 6 Luty 2008 Chwała,gratulacje, wygląda na to, że zima łaskawa niesłychanie...sypnęło za to białymi metalami hi hi, oby tak dalej.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 Niezłe macie te katalogi hihiGratuluję i pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 mozna prosic linka do historycznego Koszalina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 Chwała,hmm, www.historyczny-koszalin.plraz na jutro hi hi.A ja poproszę o relacje z wycieczek które niektórzy planują w ten łik-end.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.