czarnykot Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Są efekty... tylko łodzi brak :) rzucając z brzegu niestety najczęściej łapią się naboje... taki w tym minus. A miejsca w których można by cokolwiek wyłowić ? :)Każdy przypałacowy staw :) tam zawsze coś leży... pozdrawiam
wojna1939 Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Chwała,a z Twojego doświadczenia - więcej militarki z takich stawów się wyciąga, czy może więcej śmiecia z epoki" (po odrzuceniu bezwartościowego złomu)?Jak wygląda sprawa bezpieczeństwa?M.
czarnykot Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 w stawach przypałacowych jest wiele części maszyn rolniczych... narzędzi, gwoździ, elementów łączących belki w stodołach, elementów zbrojeniowych czasami razem z kawałkami muru... z militarki (która mnie nie kręci) wychodzą elementy broni, pociski, naboje... w leśnych stawach łatwo też i o rozrywki :| Bagnetu jeszcze nie złapałem.... marzę o szabli ^^
wojna1939 Napisano 1 Luty 2008 Autor Napisano 1 Luty 2008 Chwała,czyli w zasadzie wyciąga się dużo złomu, (brak dyskryminacji hi hi)i każde trałowanie to wielka niewiadoma...Szabla z wody - mułu to byłoby coś... ale traf, to byłby niesamowity fart hi hi. Prędzaj chyba z ziemi się wykopie...ale kto nie próbuje ten w totka nie wygra hi hiM.
piotrek.klon Napisano 1 Luty 2008 Napisano 1 Luty 2008 Dzięki za foto. Tego sposobu jeszcze nie widziałem:D Mam pytanie. Czy jest jakakolwiek opcja, że w Koszalinie na terenie ogródków działkowych(te w kwadracie pomiędzy drogą na Jamno i drogą na Skwierzynkę) coś sie działo podczas wojny?? Wiem, że Koszalin ucierpiał tylko z powodu wiwatowania armii czerwonej i nic się w nim nie działo, ale jedna rzecz mnie interesuje. Pozdro:)
wojna1939 Napisano 2 Luty 2008 Autor Napisano 2 Luty 2008 Chwała,no stary, gratuluję. Niektórzy nie zasypiają snem zimowym hi hi...M.
zaku Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Witam!Gratuluje ładnego browarka koszalińskiego. W moim przypadku to nowy sprzęt i dogodne warunki atmosferyczne przysparzają mnie o coraz to nowe, mniejsze bądź większe powody do radości..
wojna1939 Napisano 3 Luty 2008 Autor Napisano 3 Luty 2008 Chwała,zaiste powody do radości są... gratuluję. Nowy sprzęt to i nowe radości hi hi.M.
Jarosław Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 WitamPogoda wiosenna sprzyja spacerom choć są samotne i nie przepadam za nimi . Postanowiłem więc troszkę pogrzebać w odległym i popularnym dla mnie internecie ,pomimo krótkiego czasu jaki miałem w Kawiarence , to też w tym co zawsze katalogu wpisując 12 EINEN REICHS THALER 1765 E , w trafiłem na dość popularną monetkę lecz mało występującą na naszym terenie co czyni nią ciekawą , przeszukując strony zastanawia mnie ilość i różnorodność monet w nim występujących więc tylko mi pozostaje po gratulować kolego( zaku ).pozdrawiam ...J...
piotrek.klon Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Zna ktoś może odpowiedź na moje pytanie??Proszę..Piotrek:)
romkow Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Jarosław zamiast wrzucać pojedyńcze fotki podaj adres strony internetowej to obejrzymy wszystkie :) monetki.gratuluje wszystkim! R.
camene Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Witam.Dziękuje za gratulacje ;)zaku-widzę że mamy podobne weekendowe trafienia:)
wojna1939 Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 Chwała,camene: chyba depczecie sobie po piętach hi hi. Widzę, że tegoroczna zima zamiast śniegiem sypnęła sreberkiem ha ha, a to się dzieci ucieszą - ferie w końcu hi hi.Może przysyłać fotki z opisami do umieszczenia na stronie HK - przeprowadzka na nowy, szybszy serwer zakończona.M.
sqn Napisano 5 Luty 2008 Napisano 5 Luty 2008 WitamA to moje z ostatniego tygodnia. Klamerka troche poniszczona ale tak to i tak fajna jak reszta:)Pozdr.Piotr
wojna1939 Napisano 6 Luty 2008 Autor Napisano 6 Luty 2008 Chwała,gratulacje, wygląda na to, że zima łaskawa niesłychanie...sypnęło za to białymi metalami hi hi, oby tak dalej.M.
der K. Napisano 6 Luty 2008 Napisano 6 Luty 2008 Niezłe macie te katalogi hihiGratuluję i pozdrawiam der K.
wojna1939 Napisano 8 Luty 2008 Autor Napisano 8 Luty 2008 Chwała,hmm, www.historyczny-koszalin.plraz na jutro hi hi.A ja poproszę o relacje z wycieczek które niektórzy planują w ten łik-end.M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.