tombspider Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Witam Szanownych forumowiczów. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w odnalezieniu kilku map. Chodzi mianowicie o:- mapę Miega,- kataster Galicyjski 1851,- Generalkarte 1889.Na powyższych mapach interesuje mnie region pomiędzy Krosnem a Duklą, może ktoś zna linki do stron gdzie byłyby te mapy, lub miałby je w swoich zasobach i zgodziłby się udostępnić mi ich skany. Chcę na ich podstawie prześledzić rozwój kilku podkrośnieńskich miejscowości. Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Hmmm to może podaj nazwy tych miejscowości to będzie łatwiej coś ciekawszego podać :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombspider Posted January 7, 2008 Author Share Posted January 7, 2008 Witam bieszczadersa Hitboya64 :)Chodzi mi o Świerzową Polską, Zręcin, Szczepańcową i Żeglce. Ale głównie to o Świerzową Polską - przymierzam się do jej monografii i stąd moja prośba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombspider Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 ponawiam prośbę, czy naprawdę nikt nie ma tych mapek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.