rafald15 Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wczoraj w programie Discovery Historia TVN rozpoczęła się powtórka serii programów o Kampanii Wrześniowej 1939.Oglądałem wszystkie programy we wrześniu i październiku ubiegłego roku i muszę powiedzieć że bardzo mi się podobały. Szczególnie ciekawe są prezentowane tam wspomnienia weteranów z różnych jednostek wojska polskiego którzy brali udział w walkach na różnych odcinkach frontu we wrześniu 1939 roku. W każdym odcinku prezentowane są również fachowe komentarze profesora A. Kunerta dotyczące sytuacji międzynarodowej w Europie podczas trwania kampanii wrześniowej. Cała seria składa się z kilkunastu odcinków i obejmuje wszystkie ważniejsze wydarzenia dzień po dniu które miały miejsce we wrześniu 1939 r.Poza tym prezentowanych jest cały szereg zdjęć oraz filmów dokumentalnych z tamtego okresu. Polecam osobom które interesują się Kampanią Wrześniową 1939. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Choroba, ale w mojej kablowce nie ma:(((, a zwykłe Disc to g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 Bo jest chyba tylko na platformie N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Zdaje sobie sprawę ze to odgrzewany kotlet" ale wszystkie te odcinki można obejrzeć pod adresem:http://vod.onet.pl/wrzesien-39,3201,serial.htmlpzdr,DanteXXI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Panowie gdzie można kupic ten film.W empikach jest niedostepny a w chomiku nie da sie ogladac ze wzgledu na jakosc. http://www.youtube.com/watch?v=eTrvKf1vKu0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 29 Wrzesień 2011 Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam!Leci" od jakiegoś czasu na Discovery World. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.