f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bicia i podpis poprzedniego właściciela (H Hesche). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Maska z tej puszki wz30(prawdopodobnie sprzęt kombinowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 To moja najładniejsza maska. Ma wszystkie paski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Kolejna pucha wz41. Ta natomiast najładniejsza wśród puszek:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bicia(epn 43)i wafka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Maska z tej puszki. GM38, gumowa, zielona:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Ostatnia pucha. Lekko przeczyszczona z rdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bicia (nnz lub hnz 1943). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Maska GM38. Guma czarna, z niebieskimi wstawkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Czarek co do tej dziwacznej puszki z 2008-01-06 13:22:00 to:na gasmasklexikon" w polskich maskach jest maska G-39" z dosyć podobną puchą.I dalej trochę informacji słownej:http://www.fundacjakosciuszki.pl/pdf/fundacja_kosciuszki_maski_pgazowe.pdfNa stronie 8 jest napisane o masce C-2, która jest powiązana z maską G-39. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 bardzo przyjemny artykuł:)co do fotki to masz rację to chyba właśnie to jest:)puszka trąciła mi czechami a w artykule czytamy o produkcji pod czeskim patronatem i to by sie zgadzało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 hm czytałem sobie ten tekst o maskach w Polsce czytałem i tak mnie tknęło że mam coś jeszcze chyba z tematu maskowego...więc pędzę na strych otwieram polską skrzynkę sanitarną a tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 taka niepozorna puszeczka sobie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i w środku ma cosik ładnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 fabrykowano w Belgii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 no i taka jeszcze tam była powojenna niemiecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i taka mała niemiecka(ah znów ta masa zapięć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i w środku takie napisy miała:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i niemiecka w kamuflażu zimowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i jeszcze to tam było...przez ostatnie 50lat używane jako puszka na farbę w gospodarstwie...co najpewniej uchroniło ją od zniszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 a z jaką armią przybyła do Polski widać na wieczku:)obiecuję to już naprawdę koniec dalej Was nie zanudzam więcej nie ma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Ja mam tylko maskę mc1 i torbę od md4 albo mp4, teraz już nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Wszystko się nadaje:))) Pstrykaj fotki i wrzucaj tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.