Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 ale obstawiałbym czeski produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 to już na stówkę czeskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 niekiepsko zachowana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 powojenny auer z gustownym diabełkiem(wywabiałem go i dałbym sobie uciąć głowę że nie ma go jak patrzeć na puszkę...ale na zdjęciu jakoś uparcie sie pojawia...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 a to ciekawostka wg mnie przykład wykorzystania zapasów pozostałych po 1szej wojnie w reichswehrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 2gie foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 ups to chciałem dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 w takiej puszce siedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 z reihswehrowskim orłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 sama maska też porządnie sygnowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 a pochłaniacz miała dołączony taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 a ta skrzyneczka...z druga podobną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 mieszczą mój skład masek...gdzieś jeszcze 2 puszki mam ciekawe ale nie wiem gdzie je zapodziałem więc jak na razie tylo ode mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=365490#365490 o tego diabła szukałem ...nadal nie zidentyfikowana-ale naprawdę nie wiem gdzie przepadła...ale za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 znalazłem belgijską wz.38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 wróć...oczywiście duńska wz.38...belgijska a raczej to co zostało z jej torby po latach zalegania w polskiej szopie widać na zdjęciu teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 torba francuska w polskich warunkach ładniej się zachowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i jeszcze w zapasach leżała taka brytyjska z 1939 roku-pamiątka po pancerniaku od gen.Maczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 2ga torba francuska w innym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i na koniec pudełeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 z eleganckimi tłoczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 kryjące w sobie taki komplecik w zielonym kolorze...i już więcej naprawdę nie mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Czarek no teraz to zabiłeś mnie Twoją kolekcją :OOOOMoje skromne (bardzo:))) posiadanie.Wkładki do maski OM-14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 Pucha wz41. Sporo farbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.