krystian-szabla Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 witam .mam pytanko dot elektrolizy a konkretnie mam taki przypadek : znalazlem ciekawy magazynek do pistoletu , niestety jest w nim amunicja nie da sie jej wyciagnac bo radza ja przyspawala " wiec zakopalem go . Czy podczas elektrolizy amunicja moze wybuchnac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyrograf15 Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 Nikła szansa ale może eksplodować! Przypominam że za posiadanie to wyrok do lat 8.Wojtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 za posiadanie ? chyba nie za zzarty magazynek bo ammo to ja dziekuje bardzo zostawiam w terenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
f35jsf Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Cyrografowi15 chodziło zapewne o magazynek pełen amunicji. Pusty magazynek można trzymać w domu bez obaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krystian-szabla Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 w sumie wole nie probowac , niech rdzewieje w glebie i basta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.