krystian-szabla Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2008 witam .mam pytanko dot elektrolizy a konkretnie mam taki przypadek : znalazlem ciekawy magazynek do pistoletu , niestety jest w nim amunicja nie da sie jej wyciagnac bo radza ja przyspawala " wiec zakopalem go . Czy podczas elektrolizy amunicja moze wybuchnac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Nikła szansa ale może eksplodować! Przypominam że za posiadanie to wyrok do lat 8.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 za posiadanie ? chyba nie za zzarty magazynek bo ammo to ja dziekuje bardzo zostawiam w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Cyrografowi15 chodziło zapewne o magazynek pełen amunicji. Pusty magazynek można trzymać w domu bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 w sumie wole nie probowac , niech rdzewieje w glebie i basta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.