Skocz do zawartości

Vietcong

Gość Liha

Rekomendowane odpowiedzi

Gorąco polecam, świetnie oddane pole walki na poziomie drużyny. Przeciwnicy - super AI. Wspaniele zrobili dżunglę. Zastrzeżenia mam jedynie do krzewów, przez które nie pożna przejść i opcji skradania się do wroga.. Lekko denerwuje, gdy czasem słyszą cię i widzą z daleka, szczególnie w nocy. (Chyba kurka Vietcong nie miał noctowizorów. Hę?)

Witam!!!

Dobra gra gra ale ograniczenia tych krzewow" sa bardzo denerwujące. Jedna misja gdy trzeba po ciemku przejsc sie po lochach doprowadzila mnie do sztywnosci kregoslupa. Chyba z 4 dni przechodzilem ten etap. Fajna sprawa wejsc do tunelu gdzie nic sie nie widzi ale zeby godzinami chodzic w ciemnosciach??? Lekkie przegięcie :(

P.S. Sadze ze nie przypadlaby mi do gustu ta giercola gdyby nie pepeszki, smarownice, naganty, mosiny itd itp :)))))))

Z powazaniem vonadamski

Witam!
Ta tunele dawały radę. Szczególnie, że miałem w nich problem z grafą i ogólnie kiepsko było widać. Używałem latarki, ale i tak wszystko było rozmazane. Działo się tak tylko w tych miejscach. Do atrakcji dodałbym oprócz broni jeszcze muzyczkę i układ fabularny gry. A broń!! :-))) Po raz drugi obok CAll of Duty popczułem, że fajnie jest mieć pepeszkę. Naprawdę pojemność magazynka pozwalała czuć się bezpiecznie. Choć wkurzało mnie, że za bardzo nie ma problemu z celnością z daleka.
pzd

Witam

No rzeczywiście niezły numer. Przez jakis czas myślałem że światło latarki ostrzega Vietków i próbowałem iść po ciemku. Dałem sobie spokój po minucie. Jeśli przeszedłeś bez latarki wszystkie korytarze to chylę czoło nad zacięciem i determinacją no i nad pomysłowością :))))
Ależ musiało być ciężko
pzd

Witam!
Tak mi się przypomniało, przecież Viectong to już kolejna czeska gra po Operation Flashpoint, H&D 1 i 2. Trzeba przyznać, że znają się na robocie. Osobiście Operation Flashpoint stawiam na pierwszym miejscu jako symulację pola walki. W żadnej grze nie poczułem takiego realizmu jak tam. Podobno mieli trzaskać kontynuacje Operacji na innych tetrach wojny. Ktoś mi mówił, że zabierali się za I wojnę św.
Ciekawe, zawsze przemycają do nich jakieś czeskie symbole tutaj by nie mieli problemu ze szwejem.:))
pozd

• 2 months later...
Witam!
Przeszedłem całą grę i przyznam się ,że na początku też próbowałem poruszać się w tunelach po ciemku,dopiero po jakimś czasie odkryłem" latarkę.I życie stało sie prostsze.Świetna gierka ,rozpocząłem już dodatek Fist Alpha .Jak na razie podoba mi się.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie