Teutonic Posted January 2, 2008 Author Share Posted January 2, 2008 Może niektórzy mieli szczęście i dostali pod choinkę (jak ja hahhaha), to dla tych co dotąd nie zauważyli w przedświątecznym rozgadiaszu serdecznie polecam Stalowe piekło. 1 Koprus Pancerny SS w Normandii".Wydawca obi smaku" przygotowaniem do wydania dalszej historii tego korpusu w Adenach oraz historii II korpusu Pancernego SS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
to17071990 Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Chyba nie mieli tego szczęścia.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irke Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 No i po roku - dobrze że znowu przed świętami - otrzymalismy zapowiadaną książkę, a mianowicie Synowie Rzeszy. II Korpus Pancerny SS w Normandii, Ardenach i na froncie wschodni" Michaela Reynoldsa.Kto czytał Stalowe piekło" wie, że można w ciemno kupować książki tego autora :-)))Dobrego Nowego Roku przy lekturze Synów..." :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piett Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Zgodzę się - każdmu komu spodobało się Stalowe Piekło, tą książke może brać w ciemno:).Info dla zainteresowanych - kiedy na tegorocznych targach książki historycznej w Warszawie m.in kupowałem ów II tom, nawiązałem rozmowę z przedstawicielem wydawnictwa. Zdradził mi że w planach oprócz wydania koło kwietnia/maja Synów ze Stali" (dalszy ciąg Stalowego Piekła) planują też w dalszej części roku wydać kolejną książkę Reynoldsa o Joachimie Peiperze. Tytuł to chyba ma być Adiutant diabła". Tyle infa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piett Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Miało być Ludzie ze stali":). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.