Skocz do zawartości

KARABINY

Gość zenek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kto by mógł poradzić jak szukać miejsc gdzie można znaleśc bron
Napisano
Z pewnością Policja!!! A jak zapytasz się o jeszcze coś w tym stylu to pokażą ci, gdzie jest piękny unkier" z całkiem nowymi kratami.
Napisano
Napisz na ten mail mailto:kgpolicji@wp.pl . Osoba ta jest szeroko zorientowana w poszukiwaniu broni . Wpadną może nawet do ciebie na małe spotkanko :)))
Napisano
, ale masz też inne możliwości , jak np. Muzeum W.P itp.
Napisano
Weź mapę Warszawy i znajdź na niej Stadion Dziesięciolecia. Potem udaj się tam najlepiej wieczorem i znajdź kolesia co ćmi takie płaskie pety. Wtedy będziesz wiedział że to Rusek. Podejdź do niego i spytaj Skolka dzięgów za kałacha?" Jak ci odpowie i pokaże towar to trafiłeś. A jak cię zawiną na dołek to jak już wyjdziesz za xxx lat to będziesz wiedział żeby się już o karabiny nie pytać.

Gambit.
Napisano
To chyba troche zbyt bezposrednie pytanie, na przyszlosc sprobuj zapytac Gdzie mozna fajnie poszukac militariow? zalatwie transport na taka eskapade"
Napisano
Zenek czuj sie namierzony. lepiej wyczyść mieszkanie za 2 naboje do mausera zardzewiałe masz sprawę.
Napisano
Zenek czuj sie namierzony. lepiej wyczyść mieszkanie za 2 naboje do mausera zardzewiałe masz sprawę.
Napisano
bez przesady panowie , spokój wskazany , 50% ludzi z forum ma jakieś strzelające fanty w domu
Napisano
No pewnie, ja mam strzelającą kobietę. Czasami potrafi strzelić ni z gruszki ni z pietruszki. Żeby tylko tego nie czytała, bo strzeli mnie w łeb.
Napisano
Ja , ja , ja wiem !!! No Zenek widzisz to nie jest takie proste :( bo najpierw musisz poprosić kolegów o adres najbliższego WKU. Potem tam samodzielnie trafić. Jak już trafisz to musisz się wykazać ... no co Ci będę mówił sam zobaczysz. Potem, widzisz Zenek ale pamiętaj, musisz bardzo chcieć to trafisz do takiego pana, który da Tobie karabin a jak się załapiesz to po paru latach nawet ... pisstttooolet ! Ale będzie fajowo, nie ?
Napisano
Tylko uważaj. Ludziom z IQ powyżej 50 nie dają broni i wysyłają do kuchni
Napisano
Zenek to teraz wiesz gdzie znależć broń , a amunicje maszzzzz???????
Napisano
Zenek - rafik w ogłoszeniach w dziale sprzedam wystawił proch na sprzedaż!! łuski też ma !!
tylko CZUBKA brakuje!!! :)
  • 1 month later...
Napisano
O kurde, odradzu czuje się że człowiek jest wśród swoich, może na innych polegać, jak zapyta to odpowiedzą. Normalnie super. Morał z tego wątku taki że jak zobaczysz w lesie gościa z wykrywaczem a sam też masz macke to wiej bo to nie kumpel a wróg najgorszy.
Ekstra.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie