Gość Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 JAK ZBUDOWANA JEST CEWKA DO WYKRYWACZA NOWAKA {TEGOZ MYSZKOWA} BO MAM JEGO WYKRYWACZ I SAM JĄ CHCIAŁEM ZROBIĆ
Bocian Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 Po pierwsze. Nie używaj wersalików bo to niegrzeczne. Po drugie zdecyduj się - jesteś Zenek który szuka miejsca z karabinami post wyżej, Wiesław pytający o cewkę czy Robert który znalazł dziwny nieśmiertelnik ???I lepiej nie wpisuj nic w pole e-mail niż bzdury.
Gambit Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 Mamusia zawsze mi powtarzała że kłamstwo ma krótkie nogi"... ;)
Gambit Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 P.S. Gwoli ścisłości to nie ja jestem Zenek, Wiesiek i.t.p. jakby wynikać mogło z mojego wcześniejszego postu. To po prostu komentarz.
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Napisano 7 Lipiec 2002 co do cewki Pana Nowaka to ma ona 16 zw. grutu DNE.0,5mówie ośrednicy 35cm. to jest około 16,5 mten wykrywacz po preróbkach ma niezłe osiągi
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Napisano 9 Lipiec 2002 schemat trzeba sobie samemu narysować ja sobie z tym poradziłem w 2 godziny
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.