herrmateuss Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Widocznie ilosc musi byc znaczna skoro nagle zaroiło sie ich na portalach Aukcyjnych. Mam nadzieje ze domysliłes sie ze chodzilo oryginalnosc w znaczeniu stanu , farby etc.
herrmateuss Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 http://www.nyc-techwriters.com/militaria/afghan/afghan2.htmtu masz jeden przywieziony z tego górzystego kraju gdzie złom militarny jest na porzadku dziennym
kowalinho Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Bodajże M18 niemiecki, wersja dla kawalerzystów/telegrafistów.
suchy ss Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 ma oryg. farbe?bo slabo widac, wciepaj leprze foty najlepiej:)
herrmateuss Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Dwa tysiaki jest wart pod warunkiem ze jest oryginalny. Ale nie nastawiaj sie odrazu-cene zweryfikuje rynek wiec moze byc sporo w doł jak i w góre. Ciekawi mnie pochodzenie bo teraz przywoza na kilogramy helmy z afganu.
Czarek Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 no jasne że mówimy o orginałach-niestety w tym modelu tyle kopii ze teraz chyba pewny jest tylko taki własnoręcznie wykopany albo znaleziony-kurczę że też ja nie mogę natrafić na te kilogramy afganów:(
Pytanie
mati13
Co powiecie na temat tego hełmu?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.