rozi Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 Jakm w temacie.. Czyli jak częst uda wam się trafić na idealne pole. Pole na na którym nic nie przeszkadza sondzie w poruszaniu się a jedyną roślinnością jest drobny mech. Pod mchem suchy piaseczek z którego fanty wychodza nietknięte przez czas. I kolejny plus takiego pola to to że nie ma śmieci. Każdy sygnał wykrywacza to 99% na jakiś przedmiot z epoki. A dookoła młodnik który zasłanie postać poszukiwacza.. Mi w całej mojej histori poszukiwań tylko raz udało się trafić na takie idealne pole tydzień temu. Niestey moja okolica jest przeciwieństwem powyższego opisu. I link do moich skarbow:http://img165.imageshack.us/my.php?image=51445531ho9.jpgA takich terenów oby jak najwięcej.. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Eee u mnie takich pełno , lol :D oto fotka (takie nieużytki ciągną się u nas kilometrami wkoło miasta hehe )http://img296.imageshack.us/img296/8851/obraz0134re7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 To dajesz mi namiar kolego bo u mnie jak jest gdzies nieuzytek to trawsko na 60 cm i nawet wykrywki nie idzie wsadzic . A jeżeli na tych ''łysych'' polach jeszcze masz tyle fantów to spodziewaj sie mnie na wakacjach:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 U mnie dokladnie to samo co u kolegi DJ MHz :). Niezliczona ilosc takich terenow + lasy. Nie wiem kiedy zdaze to wszystko przeszukac ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 czyzby okolice fordonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+kessel+ Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 jesli chodzi opoletka to osobiscie znalazlem jedno piekne miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+kessel+ Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 trafilem wtedy 2 beczki ze skarbami hehe. najcenniejszymi rzeczami byly srebrne sztucce (ponad 2,5kg) oraz taki zdobiony wazonik, ktory byl nagroda za najlepsze wypieki swiateczne. moge tu jeszcze wspomniec o sloikach z jedzeniem (dopiero po odnalezieniu ich uswiadomilem sobie jakie cenne bylo jedzenie w marcu 1945r). wlasciciela beczek pewnie spotkal przykry los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+kessel+ Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 sloiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 pewno w okolicy jakaś ruina dworku, lub coś podobnego jest ? :] skarbów zawsze koło takich obiektów pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Fajne fanty panie +kessel+, ty przypadkiem nie biegasz z solarisem i nie stoisz czasami w poznańskiej rzeźni? Bo mam wrazenie ze cie wdziałem. A moze to nie pan... Pozdrawiam!P.S.Radziłbym cenzurować twarz! Mieszakmy w polce!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+kessel+ Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 fanty zostaly zidentyfikowane, a mianowicie pochodza z przedwojennej restauracji. Saper93 niestety mnie z kims pomyliles, a na fotkach jest moj kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Heh, moze, sorki. Tak pozatym to fajnie 2,5kg srebra to jest coś:) I to jeszcze sztućce:) Nieźle. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Gratulacje.Fajne fotki ,super znalezisko!Jak nie stanowi to problemu to wrzuć fotki sreberek po oczyszczeniu jak się prezentują!pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.