Skocz do zawartości

Poletko cud..

rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Jakm w temacie.. Czyli jak częst uda wam się trafić na idealne pole. Pole na na którym nic nie przeszkadza sondzie w poruszaniu się a jedyną roślinnością jest drobny mech. Pod mchem suchy piaseczek z którego fanty wychodza nietknięte przez czas. I kolejny plus takiego pola to to że nie ma śmieci. Każdy sygnał wykrywacza to 99% na jakiś przedmiot z epoki. A dookoła młodnik który zasłanie postać poszukiwacza..
Mi w całej mojej histori poszukiwań tylko raz udało się trafić na takie idealne pole tydzień temu. Niestey moja okolica jest przeciwieństwem powyższego opisu.
I link do moich skarbow:
http://img165.imageshack.us/my.php?image=51445531ho9.jpg
A takich terenów oby jak najwięcej.. :) pozdrawiam

To dajesz mi namiar kolego bo u mnie jak jest gdzies nieuzytek to trawsko na 60 cm i nawet wykrywki nie idzie wsadzic . A jeżeli na tych ''łysych'' polach jeszcze masz tyle fantów to spodziewaj sie mnie na wakacjach:) pozdrawiam

trafilem wtedy 2 beczki ze skarbami hehe. najcenniejszymi rzeczami byly srebrne sztucce (ponad 2,5kg) oraz taki zdobiony wazonik, ktory byl nagroda za najlepsze wypieki swiateczne. moge tu jeszcze wspomniec o sloikach z jedzeniem (dopiero po odnalezieniu ich uswiadomilem sobie jakie cenne bylo jedzenie w marcu 1945r). wlasciciela beczek pewnie spotkal przykry los.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie