ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Witam !Kiedyś już próbowałem zidentyfikować tą oto rączke, z kiepskim skutkiem. Zapomniałem o niej lerzy gdzieś na półce. Ale ostatnieo trafiłem taką samą ale jeszcze z czymś.
matrix14xxx Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 cos podobnego z kablem znalazlem,prawdopodobnie antena.Pzdr
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Witam !Kiedyś już próbowałem zidentyfikować tą oto rączke, z kiepskim skutkiem. Zapomniałem o niej lerzy gdzieś na półce. Ale ostatnieo trafiłem taką samą ale jeszcze z czymś.
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 i jeszcze zdięcie tej wczesnieszej.
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 I pytanie do kolegów co to za urządzonko i do czego to służyło ?Morze podpowiedzią bedzie toi ze w okoliczy znajdują sie węgierskie fanty.Pozdraiwam !
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Sorki za byki i literówki dopiero zobaczyłem
dudzin Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Jedyne skojarzenia jakie mi się nasuwa, to coś podobnego od piasty do koła, ale to tylko tak przyszło mi do głowy.
efes Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Gdyby były ślady,że tych prętów było więcej to bardzo by to pasowało do jakiegoś ogrodowego parasola.Ale niekoniecznie.
ZUBIKED Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Właśnie !Tych pretów było i wiecej(całe stadko w lesnych okopach) i są ślady mocowania ich na mosiężnym pierscieniu,wokół tej całej rączki.Pewnie to jakaś pipierdółka , ale na razie chce dać jej szanse - dodając jeszcze fotkęKtokolwiek widział , ktokolwiek wie ?Nie sie odezwie !Pozdrawiam !
Pytanie
ZUBIKED
Witam !
Kiedyś już próbowałem zidentyfikować tą oto rączke, z kiepskim skutkiem. Zapomniałem o niej lerzy gdzieś na półce.
Ale ostatnieo trafiłem taką samą ale jeszcze z czymś.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.