RayanPeter Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 Witam.Dzis sie trafilo troche guzikow i mam pare niewiadomch.1 ?? ładny pełny , nieczytelne napisy z tyłu2 Kwiatuszki, oraz takze nieczytelne bicia.Pozdr.
RayanPeter Napisano 29 Grudzień 2007 Autor Napisano 29 Grudzień 2007 Witam. Troche odnowie zapytanko i dodam cos nowego do ID z dzisiejszego wypadu.Jak na foto co to moze byc??pozdr.
RayanPeter Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 Witam.Dzis sie trafilo troche guzikow i mam pare niewiadomch.1 ?? ładny pełny , nieczytelne napisy z tyłu2 Kwiatuszki, oraz takze nieczytelne bicia.Pozdr.
RayanPeter Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 No i takie 10 centymetrowe ustrojstwo.Wydaje mi sie ze jest do rączka od widelca.Widoczne bicie i chyba złocenie.Pozdrawiam.
bruner0 Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 witam 3 fotka rączka od noża lub innego sztućca
RayanPeter Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 Z uporem maniaka;) dorzuce cos jeszcze z dzisiejszego dłubania.Taki śmieszny przedmiocik , widoczne mocowania. Moze ktos widzial??Pozdr
RayanPeter Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Napisano 30 Grudzień 2007 I taki znaczek;/ Ma z tyłu mocowanko ( 2 uszka na gornej czesci )Google wymiękły.Pozdrawiam;)
Pytanie
RayanPeter
Witam.
Dzis sie trafilo troche guzikow i mam pare niewiadomch.
1 ?? ładny pełny , nieczytelne napisy z tyłu
2 Kwiatuszki, oraz takze nieczytelne bicia.
Pozdr.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.