suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2007 Witam. Jest ktos na forum z Pszczyny lub Żarek kolo Myszkowa?jesli tak to mozecie mi powiedziec jak u Was z zalegajacym sniegiem?da sie kopac czy nie bardzo?slyszalem ze w okolicach Olkusza sniegu kupa lezy..:/i nie wiem jaki jutro kierunek obrac;]czy pod Pszczyne czy okolice Żarek?jesli mozecie to napiszcie co i jak;]Wielkie Dzieki!!!ps. a moze ktos sie przylaczy z wyzej wymienionych okolic na male kopanko na polach?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Ja jestem z Częstochowy, może jakoś po świętach z kumplem znaleźlibyśmy czas na Żarki, musiałbym porozmawiac z nim jak coś.W samej Częstochowie i na przedmieściach, śniegu raczej mało.pzdr.Dawid :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2007 no to idzie sie dogadac;] hmm nie wiem co robic, czy jutro sie tam kierowac czy kaj..no to czekam na Twoj odzew;]pzdr.Dawid;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 napisalem do znajomego ale milczy, odezwij sie na gg:3762901 to sie dogadamy.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Witam!W miastach śniegu nie za dużo sytuacja w lesie nieco gorsza śniegu troszkę leży, i do tego troszkę mglisto sie robi!Masz szczęście bo dzisiaj byłem u rodzinki w Żarkach to informacje rzetelne jak w TVN Meteo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Suchy na co masz zamiar atakować I czy II wojnę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam:)albo raczej dobrywieczor;p, niestety jutrzejszy wypad pod Zarki odwolany, dzieki za dokladne info kolego michal7589, nie pogardze zadnym fantem, ale pod Zarki to predzej na moneciaki:)michal a kopiesz w tamtych okolicach?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Mieszkam w Myszkowie,mój ojciec pochodzi z Przewodziszowic k/Żarek teren znam dobrze to szukam gdzie sie da : p Osobiście preferuje militarke i na tym sie skupiam , na monetkach po prostu sie nie znam i wszystko co wpadnie mi w ręce odstępuje koledze, swoją drogą taki obustronny układzik to dobra rzecz. Pozdrawiam i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku.....Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 A wychadza Ci tam jakies ciekawsze fanty z militarki?pochwal sie ciekawszymi znaleziskami:)Wesołych Świąt!pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Napiszę ogólnie co do jury.Dotychczas kilkanaście kilo łusek i amunicji ;p chyba jak wszędzie,3 ogniwa,tasak ale stan nie za bardzo, kilka bagnetów I i II wojennych,2 hełmy, papierośnica ,puszka na kawę z zawartością,zasieki ;p ,parę klamerek i monetek ale z racji tego że sie na nich nie znam, wylądowały u znajomego numizmatyka ,nieśmiertelniki i krzyżyki też sie zdarzały.Więcej fantów znalazłem na skupach złomu i po ludziach".Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2007 ladnie ladnie..a dlugo czepiesz jure? i na jakim sprzecie smigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 rozmawialismy chyba kiedys na gg kol. Michal7589 :)@suchy ss: i jak tam kopanie? nie byliscie w okolicach czewy?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 To był mój 2 sezon ,wykorzystany na 100 % Przedtem rożnie to bywało.Staż i dorobek mały ale za to satysfakcja i radość z hobby ogromna.Panu Totalowi jak sie wiedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.