suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 Witam. Jest ktos na forum z Pszczyny lub Żarek kolo Myszkowa?jesli tak to mozecie mi powiedziec jak u Was z zalegajacym sniegiem?da sie kopac czy nie bardzo?slyszalem ze w okolicach Olkusza sniegu kupa lezy..:/i nie wiem jaki jutro kierunek obrac;]czy pod Pszczyne czy okolice Żarek?jesli mozecie to napiszcie co i jak;]Wielkie Dzieki!!!ps. a moze ktos sie przylaczy z wyzej wymienionych okolic na male kopanko na polach?pzdr.Dawid
8total4 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Ja jestem z Częstochowy, może jakoś po świętach z kumplem znaleźlibyśmy czas na Żarki, musiałbym porozmawiac z nim jak coś.W samej Częstochowie i na przedmieściach, śniegu raczej mało.pzdr.Dawid :o)
suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Napisano 22 Grudzień 2007 no to idzie sie dogadac;] hmm nie wiem co robic, czy jutro sie tam kierowac czy kaj..no to czekam na Twoj odzew;]pzdr.Dawid;P
8total4 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 napisalem do znajomego ale milczy, odezwij sie na gg:3762901 to sie dogadamy.pozdro!
michal7589 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Witam!W miastach śniegu nie za dużo sytuacja w lesie nieco gorsza śniegu troszkę leży, i do tego troszkę mglisto sie robi!Masz szczęście bo dzisiaj byłem u rodzinki w Żarkach to informacje rzetelne jak w TVN Meteo.
michal7589 Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Suchy na co masz zamiar atakować I czy II wojnę??
suchy ss Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Witam:)albo raczej dobrywieczor;p, niestety jutrzejszy wypad pod Zarki odwolany, dzieki za dokladne info kolego michal7589, nie pogardze zadnym fantem, ale pod Zarki to predzej na moneciaki:)michal a kopiesz w tamtych okolicach?pzdr.Dawid
michal7589 Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 Mieszkam w Myszkowie,mój ojciec pochodzi z Przewodziszowic k/Żarek teren znam dobrze to szukam gdzie sie da : p Osobiście preferuje militarke i na tym sie skupiam , na monetkach po prostu sie nie znam i wszystko co wpadnie mi w ręce odstępuje koledze, swoją drogą taki obustronny układzik to dobra rzecz. Pozdrawiam i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku.....Michał
suchy ss Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 A wychadza Ci tam jakies ciekawsze fanty z militarki?pochwal sie ciekawszymi znaleziskami:)Wesołych Świąt!pzdr.Dawid
michal7589 Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 Napiszę ogólnie co do jury.Dotychczas kilkanaście kilo łusek i amunicji ;p chyba jak wszędzie,3 ogniwa,tasak ale stan nie za bardzo, kilka bagnetów I i II wojennych,2 hełmy, papierośnica ,puszka na kawę z zawartością,zasieki ;p ,parę klamerek i monetek ale z racji tego że sie na nich nie znam, wylądowały u znajomego numizmatyka ,nieśmiertelniki i krzyżyki też sie zdarzały.Więcej fantów znalazłem na skupach złomu i po ludziach".Pozdrawiam Michał
suchy ss Napisano 27 Grudzień 2007 Autor Napisano 27 Grudzień 2007 ladnie ladnie..a dlugo czepiesz jure? i na jakim sprzecie smigasz?
8total4 Napisano 27 Grudzień 2007 Napisano 27 Grudzień 2007 rozmawialismy chyba kiedys na gg kol. Michal7589 :)@suchy ss: i jak tam kopanie? nie byliscie w okolicach czewy?pozdro!
michal7589 Napisano 28 Grudzień 2007 Napisano 28 Grudzień 2007 To był mój 2 sezon ,wykorzystany na 100 % Przedtem rożnie to bywało.Staż i dorobek mały ale za to satysfakcja i radość z hobby ogromna.Panu Totalowi jak sie wiedzie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.