Skocz do zawartości

Koledzy z Pszczyny lub Żarek

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jest ktos na forum z Pszczyny lub Żarek kolo Myszkowa?jesli tak to mozecie mi powiedziec jak u Was z zalegajacym sniegiem?da sie kopac czy nie bardzo?slyszalem ze w okolicach Olkusza sniegu kupa lezy..:/i nie wiem jaki jutro kierunek obrac;]czy pod Pszczyne czy okolice Żarek?jesli mozecie to napiszcie co i jak;]
Wielkie Dzieki!!!

ps. a moze ktos sie przylaczy z wyzej wymienionych okolic na male kopanko na polach?
pzdr.
Dawid

Mieszkam w Myszkowie,mój ojciec pochodzi z Przewodziszowic k/Żarek teren znam dobrze to szukam gdzie sie da : p Osobiście preferuje militarke i na tym sie skupiam , na monetkach po prostu sie nie znam i wszystko co wpadnie mi w ręce odstępuje koledze, swoją drogą taki obustronny układzik to dobra rzecz. Pozdrawiam i Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku.....Michał

Napiszę ogólnie co do jury.Dotychczas kilkanaście kilo łusek i amunicji ;p chyba jak wszędzie,3 ogniwa,tasak ale stan nie za bardzo, kilka bagnetów I i II wojennych,2 hełmy, papierośnica ,puszka na kawę z zawartością,zasieki ;p ,parę klamerek i monetek ale z racji tego że sie na nich nie znam, wylądowały u znajomego numizmatyka ,nieśmiertelniki i krzyżyki też sie zdarzały.Więcej fantów znalazłem na skupach złomu i po ludziach".Pozdrawiam Michał

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie