hando_83 Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 Company of Heroes Opposing Fronts czyli Kompania Braci Za Linnią Frontu, kolejna część świetnego RTSaGrał już ktoś z was? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Witam ja przeszedlem kompanie braci i gram wlasnie w polski samodzielny powyzej przedstawiony przez ciebie dodatek do niej tj.Na linii frontu:) wrazenia...hmm zadna rewelacja,ale ogolnie ok :) ( ja tam wole wszystkie czesci blitzkriega :) pozdro! a i dodam ze w kompanie gram na razie Brytyjczykami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widd39 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Ja grałem i mi sie podoba. Więc wyliczę:1/ Wreszcie nie buduje się masy budynków, ale mamy wozy dowodzenia i wsparcia do budowy :)2/ Czołgi dowodzenia są dobrym pomysłem, ale niech też strzelają !!! :)3/ Brytyjski Crocodile używa działa i miotacza ognia. A nie jak w poprzedniej części Sherman miał działo i miotacz i nie mógł używać obu...4/ Nie lubie gier z Amerykanami, bo się przejadły, a Brytyjczycy są ok. :) 5/ Obrotowe stanowisko działa ppanc! 6/ Szkoda, że brytole nie mają lotnictwa, co jest dziwne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 jakie wymagania sprzętowe w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.