pokemon Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Szukam filmu a w zasadzie serialu- tej starzej rosyjskiej wersji- przygód dzielnego kuriera carskiego. Kiedys to był hicior! He,he. Może ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Ja pamiętam wersję francuską. Fajna muzyka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2008 Muzyka super. Francuski mam. Szukam rosyjskiej wersji. Jest lepsza o niebo :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 9 Styczeń 2008 Share Napisano 9 Styczeń 2008 witam, moja zona dziue mi w brzuchu wierci o ten film... wiec jesli ktos lub ty pokemon dojdziesz do zrodelka to, blagam daj znac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 A no zobaczymy. Drążę temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.