MAJKI Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Takie coś,koło Przemkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 No pozostaje tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ta tarcza to chyba ze strychu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Wpadli,wyczyścili mi teren do cna i wyjechali..:)pozdrawiam-leśnik23 Przemków.MAJKI skąd jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 E tam tylko poligony z tego co wiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 to prawda 2600ha powierzchni kiedyś w okolicach Przemkowa było dosyć ciekawie jeżeli chodzi o fanty.Ale teraz..spalona ziemia!jak studzianki pancerne:)Legnica,Zielona Góra,LUBIN-poszukiwacze z tamtych stron przeczochrali teren konkretnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 i to mnie właśnie cholernie wkurza... przyjadą tacy i ci miejscówke przekopią :P. Sam przez nich nie mam gdzie kopać porządnej militarki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwajcar Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 A to gdzieś jest napisane że acy" nie mają prawa kopać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 Leśnik23,teraz jestem z Lubina,ale 25 lat mieszkałem koło Przemkowa.Dokładnie 5 km od Przemkowa:-)I kto mówi że tam miejscówki juz przeczochrane?Bo zapewniam Was ze...nie są:-))Przynajmniej ja nie narzekam.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.