Skocz do zawartości

Jak prezentujecie swoje znaleźiska?

Szwecja

Rekomendowane odpowiedzi

Płótno naklejam na styropian 2cm/gr rozmieszczam gdzie mają być guziczki , nożykiem introligatorskim lub żyletką robie małe nacięcie na płótnie w które wchodzi uszko .Jeśli guzik nie ma uszka przyklejam go na bezbarwny silikon który w razie czego można zawsze usunąć nie niszcząc guzika .Pozdro...

a macie jakiś niedrogi patent na gabloty ? -bo mi kasy zabraknie żeby wyeksponować moje graty – z drugiej strony z tym eksponowaniem to bym na waszym miejscu tak się nie rwał pod publikę – ja to co innego u mnie to same tam takie duperele -pozdro

huk 100 - zależy jakie gabloty potrzebujesz? Jeśli wystarczą Ci gabloty o głębokości 5 cm, wyłożone welurem naklejonym na 5mm papier kartonowy i pomalowane na ciemny orzech, lub brąz to poszukaj na Alledrogo. Jeden jegomość sprzedaje je cały czas i myślę, że nie ma drogo. Byłem u mnie w okolicy u producenta mebli i powiedział, że bez problemu mi takie zrobi w stanie surowym - cena podobna do tych z Aukcji. A kupując na Alledrogo dostajesz pomalowaną gablotę, wyłożoną welurem z szybą. Jak na moje realia to korzystna sprawa. W planach mam zakupić witrynę - na większe przedmioty. Oczywiście dostosuję ją do swoich potrzeb. Jeśli o mnie chodzi to mam podobnie jak huk 100 - same duperele - pozdro
.
.
.
CirrusCX

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie