Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Tak jak w temacie... Wklejajcie zdjecia swoich gablotek, tablic, manekinów... itp. Jestem ciekawy w jaki sposób wasze skarby cieszą oczy domowników :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ja planuje zakup takiej tablicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 przepraszam zapomniałem dodać fotki... :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CONRADO Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 ja ja zakupilem i naprawde polecam wszystkim-bardzo fajnie zrobiona i niedroga a gadzety naprawde laddnie wygladaja na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 CONRADO zrób fotke i pochwal sie. Chciałbym zobaczyć jak sie prezentuja na niej fanciki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Po wielu targach dopiąłem swego i udało mi się zawiesić dwie (na razie)małe tablice z guzikami na eksponowanym miejscu .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 @kokesh - jak umieszczasz guziki na płótnie?? bo uszko zapewne w tym przeszkadza ;>pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ramka na zdjęcia za 50zł .Zaletą jest szybka która chroni przed kurzem .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Płótno naklejam na styropian 2cm/gr rozmieszczam gdzie mają być guziczki , nożykiem introligatorskim lub żyletką robie małe nacięcie na płótnie w które wchodzi uszko .Jeśli guzik nie ma uszka przyklejam go na bezbarwny silikon który w razie czego można zawsze usunąć nie niszcząc guzika .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 z tym uszkiem to właśnie tak zamierzałem, ale bez uszka - muszę przyznac bardzo ciekawa metoda :) Ramka to wiadomo, kupno ew. samoróbka.będzie czas zimą, to i ekspozycja się 'zrobi'.dzięki wielkie.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 a macie jakiś niedrogi patent na gabloty ? -bo mi kasy zabraknie żeby wyeksponować moje graty – z drugiej strony z tym eksponowaniem to bym na waszym miejscu tak się nie rwał pod publikę – ja to co innego u mnie to same tam takie duperele -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 stare meble 'z szybką' ? :)flaszka i znajomy lubiący się napic rzemieślnik ? skromny się znalazł hehehe.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 huk 100 - zależy jakie gabloty potrzebujesz? Jeśli wystarczą Ci gabloty o głębokości 5 cm, wyłożone welurem naklejonym na 5mm papier kartonowy i pomalowane na ciemny orzech, lub brąz to poszukaj na Alledrogo. Jeden jegomość sprzedaje je cały czas i myślę, że nie ma drogo. Byłem u mnie w okolicy u producenta mebli i powiedział, że bez problemu mi takie zrobi w stanie surowym - cena podobna do tych z Aukcji. A kupując na Alledrogo dostajesz pomalowaną gablotę, wyłożoną welurem z szybą. Jak na moje realia to korzystna sprawa. W planach mam zakupić witrynę - na większe przedmioty. Oczywiście dostosuję ją do swoich potrzeb. Jeśli o mnie chodzi to mam podobnie jak huk 100 - same duperele - pozdro...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Zapomniałem dodać - gabloty możesz zamówić na dowolny wymiar. Na zdjęciu wyszły mi jakieś paski". W rzeczywistości welur jest jednolity i gabloty naprawdę ładnie się prezentują....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.