PUMA1 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Witam prawdopodobnie jest to wykonane z brązu nie wiem co to może być , na odwrocie nie ma nic . W środeczku takie dziwne wzory jak jakieś podobne do tureckich . Może ktoś z was widział coś podobnego.
PUMA1 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Napisano 17 Grudzień 2007 Wcześniej była prawie cała zielona po wstępnym czyszczeniu troszke to zeszło.
PUMA1 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Prawdopodobnie guzik też tak podobnie myślałem .Ąle od czego?
PUMA1 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Napisano 18 Grudzień 2007 Było nie było ale jest 29 minimetrów czyli duży jest.
getton Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 No to płaszczowy. Sukmana czy jak tam zwał :)
Pytanie
PUMA1
Witam prawdopodobnie jest to wykonane z brązu nie wiem co to może być , na odwrocie nie ma nic . W środeczku takie dziwne wzory jak jakieś podobne do tureckich . Może ktoś z was widział coś podobnego.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.