Słuszny Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 Podczas zwiedzania" pierwszowojennych okopów trafił sie taki mały kawałek zelaza.Srednica 250mm,z nacietym gwintem.Czy jest to od pocisku???Sposób wkrecania przypomina mi wegierskie 150mm.Jesli ktoś moze cos podpowiedziec z góry dzieki.
Słuszny Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 Podczas zwiedzania" pierwszowojennych okopów trafił sie taki mały kawałek zelaza.Srednica 250mm,z nacietym gwintem.Czy jest to od pocisku???Sposób wkrecania przypomina mi wegierskie 150mm.Jesli ktoś moze cos podpowiedziec z góry dzieki.
MK Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 Średnicę podałeś, a jaka wysokość, ile gwintu, urwany czy cały?
Słuszny Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Napisano 12 Grudzień 2007 Wysokośc na jakiej naciety jest gwint wynosi 15mm.Wyglada na wykrecony lub wysadzony.Jest wypukły.
Pytanie
Słuszny
Podczas zwiedzania" pierwszowojennych okopów trafił sie taki mały kawałek zelaza.Srednica 250mm,z nacietym gwintem.Czy jest to od pocisku???Sposób wkrecania przypomina mi wegierskie 150mm.Jesli ktoś moze cos podpowiedziec z góry dzieki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.