ja20 Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 ktoś może posiada ten sprzęt?czasem jest na allegro do kupienia.zastanawiam się czy nie byłby dobrym uzupełnieniem do smętka.chce coś taniego, żeby sobie czasem wyskoczyć na jakieś drobiazgi.
gwiazda1010 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Chyba masz na myśli ACE 150 od garretta. Mam taki od niedawna i powiem Ci że narazie jestem zadowolony. Dobry na początek. Byłem tak na próbę w pobliskim lesie 2 razy i powychodziły ładne łuski, i inne drobne militarki. Jak będe więcej chodził to i zapewne więcej wyciągnę. Jest prosty w obsłudze. Na razie nie myślę o czymś lepszym". Byle byś nie kupił jakiegoś chińskiego badziewia typu MD. Garrett jest dobrą marką i chociaż jest to podstawowy model firmy to i tak lepszy od jakiegoś chińskiego szmelcu.
Saper93 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Ace 100, też jest!!! sprawdz se na allegro. Pozdrawiam!
gwiazda1010 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Dzięki za poprawkę Saper93. Sprawdziłem - faktycznie jest. Ale to jakiś starszy model bo w aktualnym katalogu Garretta już nie ma takiego modelu.
Saper93 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 Nie, no luz. No to jest starszy model. Ale ma mało potencjometrów i wogole jest jakis dziwny. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.