Czarek Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 hełm wz.70 UN z naklejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 no takie to były napewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Luty 2008 Autor Share Napisano 28 Luty 2008 z uwagi na lekką paranoję jaka zaczyna panować na forum Odkrywcy wstawianie dalszych fotek hełmów z mojej kolekcji czasowo/na stałe? zawieszone-będą się one pojawiać napewno u tasia na stronce(nie bój się nie wszystko Ci tam powrzucać będę chciał;))no i może zmienię lokalizację na jakąś własną stronkę-w każdym razie tu na razie przynajmniej koniec-dziękuję wszystkim którzy chcieli zajrzeć tu i do poprzednich części i oblookac moje złomiki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Broń Boże to nie reklama!Na złomie znalazłem strażacki hełme przedwojenny polski.Chyba z mosiądzu helm, z grzebieniem i jednym paskiem z chaczykiem.Więc może ktos z panów zbieraczy byłby zainteresowany. To chętnie dam namiar Jesli złamałem regulamin usuń szefie postapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.