ensiferum3 Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Napisano 7 Grudzień 2007 Mam zamiar kupić jeden z nich tylko nie wiem który?Jeśli znajdziecie coś ciekawego do 400 zł to proszę dać znak.PROSZĘ pomóżcie!!!
Leszel Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 DM 3006 - NIE NIE NIE kupuj tego!!!!Szukasz militarii czy drobnicy? Moze uzywanego ace150 bys kupil?
Leszel Napisano 7 Grudzień 2007 Napisano 7 Grudzień 2007 A i na przyszlosc - jeden temat wystarczy, naprawde...
ensiferum3 Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 Dzięki za pomoc.A co sądzicie o BH pionier jak dla początkującego ??
Leszel Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Jak na militarke to dozbieraj na hs-3 - wprawdzie jeszcze droższy od ace ale militarke wysysa, nie spiesz sie z zakupem, w koncu i tak mamy zime i mozesz poczekac do wiosny lub nawet lata i kupic cos w miare.BH nie mialem - na pewno nie jest to MDkowiskie badziewie, ale cudów tez chyba sie nie ma co spodziewac...
PUMA1 Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Witaj Leszel Napewno w tych wykrywaczy które wymieniłeś to lepszy będzie BOUNTY HUNTER Pioneer na BANK.Jeśli chcesz szukać militarki to napewno wykrywacze typu:Bartek 1 lub 2 lub 3 lub 4 smętek i saper biją wszystkie wykrywaczena na głowe w poszukiwaniu militarki .Ale jesli je kupisz to możesz zapomnieć o monetkach . Wiadomo BARTKIEM lub SMĘTKIEM lub SAPEREM znajdziesz jakieś kolorki lub monetki ale to nie jest to .Musisz się zastanowić czy będziesz szukał militarki czy monet .Na militareke to tylko wykrywacze statyczne takie jak Bartek Smętek Saper i itp wiadomo polskie .A jesli chcesz monetek to wiadomo wykrywacze firmy Garrett .Minleab , Tesoro, Bountu Hunter i tp.Sam zadecydój czy chcesz militarki czy chcesz monetek pozdrawiam PUMA A doradzam Ci dobrze.Militarka -Bartek smętek SaperMonetki MInleab , Bounty Hunter , Garrett, Minleab , Fisher,.
Leszel Napisano 9 Grudzień 2007 Napisano 9 Grudzień 2007 Ja mam juz wykrywke (garrecik) ale z rad na pewno skorzysta Ensiferum3 ktory zalozyl ten temat;)pozdrawiam
cecholek Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 Hej , nie che żebyś się męczył z jakimś dziwnym sprzętem , swięta idą - jak chcesz sprzedam ci w promocji za tyle uzywany ACE 150 :) i chyba bedziesz bardziej zadowolny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.