bartek02 Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 WitamJak w temacie poszukuje wszelkich informacji o miejscach gdzie mozna kupic dobra czapke garnizonowa WH na 39 rok w wersji dla tzw szeregowych.Dziekuje za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Masz wybór:1) HERO Colection2) Yanik3) oraz zapytać możesz się jeszcze skontaktować w tej sprawie z użytkownikiem Allegro o nicku „kwiatowe”.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Czapki Hero to ugruntowana jakość tu nie trzeba nic mówić, sam mam z hero i nie mogę sie nacieszyćYanik - widziałem ostatnie produkcje, no cóż co raz lepsze, akcesoria do czapek też coraz wyższa jakość, nowe dobre suknoNie bedę wartościował po prostu mówięco widziałem, niech każdy sobie wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.