czarnykot Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 prawie jak reklama ;) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Witam.Widzę że kolega matlak się rozkręca i zaczyna poznawać sprzęcik.Mój Solarisek dzisiaj znalazł srebrną łychę i widelec parę łuseczek jakiś guzik i trochę złomu.Pozdrawiam.krzysiekzzr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 He he.Masz taką samą saperkę jak ja.Przy Solarisie zakupiłem jednak szpadel bo czasem trzeba głębiej kopnąć a saperką to trzeba się niezle namachać.krzysiekzzr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Matlak czyli jesteś zadowolony ze sprzętu? Napisz czy masz jakieś uwagi na jego temat bo na wiosnę planuje zakup solariska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 szwecja ja rowniez latam z solariskiem , najwiecej uwag znajdziesz w dziale ze sprzetem , dobry sprzecik z niego , czasem ma akcje ze gwozdzie daje na kolor ale zadko , dobre zasiegi i przyjazny dla poszukiwacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Krystian-szabla dzięki za info. Długo musiałeś go poznawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlak Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 ..wiesz,to moj pierwszy sprzet,cieżko mi przyrównać do innych marek,ale jest juz prawie moją ręką,doskonale sie rozumiemy;-)A tak serio to polecam..nie zawiedziesz się..pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Solarisa można zrozumieć po 3-4 wypadach i kilkunastu dołkach.Jak dla mnie ma 3 wady:-szybko je baterie podczas chłodu;- nie da się go szybko w polu ozpołowić". Miałem przez chwilkę Ace150 i jego można było w 10 sekund rozłożyć na pół. Z Solariskiem nie jest tak łatwo i trzeba chodzić z taką wielką tyczką:)))-szwankuje dyskryminacja(przynajmniej mam takie wrażenie, jest to do opanowania po kilku spacerach i bacznej obserwacji wyświetlacza. Ważne żeby ustawić dyskryminację na jednym poziomie i pokopać parę dołków, nie zapominając przy tym o wyświetlaczu. Ja mam tak poustawiane, że 1-3 kreski nie kopie, 3-5 kopie bez entuzjazmu, 5-8 kopie zły bo to zapewne urwiłapka, większego sygnału jeszcze nie miałem [oczywiście traktuj to z przymrużeniem oka:)))]);Jednak trzeba przyznać, że jest jako taka ta dyskryminacja, bo w porównaniu do Ace150 (wiem, wiem to nie ta półka:))) gdzie niby jest coś na kształt dyskryminacji ale w praktyce ani widu ani słychu:)))Generalnie mimo tego, że napisałem tylko o wadach(według mnie) Solarisa to jestem z niego bardzo zadowolony. To porządny wykrywacz za rozsądne pieniądze. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby zwalić winę na niego, jak nic nie znalazłem(tak jak to się zdarzało na Ace150).Możesz śmiało kupować.Solaris rulez:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 na 1-3 kreseczki też coś ładnego wychodzić lubi solariskiem:)...żeby jeszcze kapsle wódkowe od monet odróżniał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Ooo tak dyskryminacja na kapsle i paczki po papierosach:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loszo_ZCH Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witamjest dokladnie tak jak napisał f35jsf. JJest to mój pierwszy wykrywacz jaki trzymalem w ręku i sporo czasu (jakieś kil kanascie wypadów) upłyneło zamin zaczełem sie nim w miare biegle posłudiwać, sporo sie nakląłem kopiąc kolejne gwozdzie i tym podobne śmiecie. Czasem sie zdarzy ze dyskryminacja sie myli zwlaszcza gdy ma się do czynienia z kawałkiem blachy, ale cóż nie można mieć wszystkiego.Zaś co do polmosów to chyba nie ma rady (nie wiem czy jakies wykrywarki potrafia to zdyskryminowac) ale ja to sie juz nawet do tego przyzwyczailem w końcu tu jest Polska... może zaczne je nawet kolekcjonowac :ppozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.