Hebda Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Napisano 5 Grudzień 2007 Fotka z kolegą,pamiątka jednej interwencji saperów do znaleziska.Pozdrawiam.
Hebda Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Napisano 5 Grudzień 2007 Po rozłożeniu,cewke mozna ustawic pod odpowiednim kątem.agnet"samorobka,ze starego złocisza,łuski myśliwskiej,rusztu do grilla:) bardzo pomocny podczas poszykiwań.zawsze przed kopaniem macam"-wiem gdzie kopać,jak głeboko,no i mam mniejszą szanse na wyprawe do Św Piotra,jakby co...:)Pozdrawim wszystkich poszukiwaczy!
krzycho Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 kilka lat temu ok.2-3 sprzedałem ten wykrywacz na allegro :) fajnie go widziec. pozdrawiam!
tottek Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Tak trzymaj Hebda! Najważniejsza jest pasja !!!
Hood Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Mam taką samą wykrywke, tylko z oryginalną cewką. Dobrze wiedzieć, że ten sprzęt cokolwiek wykrywa poza obiektami wielkości słonia (a tylko takie znajduje) :P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.