anty-szkodnik przysypywacz Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Witam.Mam kłopot z identyfikacją części niemieckiego sztyletu.Kolega posiada same ostrze i niestety nie możemy dojść od jakiego ono mogło być?Czy takie sztylety posiadały numerację?
sławek1989 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Takie ostrze ma dużo niemieckich sztyletów oficerskich
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Oczywiście rączka wykonana współcześnie tzw. radosna twórczość.Długość całego to 36 cm,szerokość w najszerszym miejscu 1,9 cm.Sygnowanie - ORIGINAL WIEWIóRKA TRZYMAJąCA MIECZ ickho SOLINGEN
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 A czy może wiesz ile jest warta ta część?
sławek1989 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 Ostrze nie kosztuje dużo myśle ze 50-100 zł Może nawet troche zadużo podałem.
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Napisano 4 Grudzień 2007 Dzięki za informację.Pozdrawiam.
sławek1989 Napisano 4 Grudzień 2007 Napisano 4 Grudzień 2007 jeszcze tylko chcialem pokazać jak wygląda logo producenta
Pytanie
anty-szkodnik przysypywacz
Witam.Mam kłopot z identyfikacją części niemieckiego sztyletu.Kolega posiada same ostrze i niestety nie możemy dojść od jakiego ono mogło być?Czy takie sztylety posiadały numerację?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.