grzesznik Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Witam wszystkich. mam wielką prośbę do fachowców, mam mauzera z trwale uszkodzoną komorą zamkową. Zadaje proste pytanie: Jak najlepiej wykręcić komore z lufy". Próbowałem w imadle na chama kręcić , ale nic z tego , nie idzie!.I co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Idź i nie grzesz więcej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Oklepać miejsce skręcania młotem na kowadle. Palnik acetylenowy powinien być pomocny, znaczy roskręcać na gorąco. Zabiegi te nieodwracalnie niszczą działanie lufy ale na ścianie to nie przeszkadza, przy okazji dla jasności radze zaspawać. Posiadanie istotnych części broni to wakacje do lat ośmiu.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesznik Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Dodam jeszcze ,że lufa jest zaspawana , więc nie jest to już istotna część broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.