Marti Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Witam Bardzo prosze o identyfikacje guzika; jest to guzik polski, syg. GAT MARS B. GRABSKI ŁÓDŹ; Zostal znaleziony wsrod wielu innych polskich guzikow, jako jedyny tego rodzaju; moze to swiadczyc, ze jest stosunkowo rzadki, wykonany z alpaki; pozdrawiam wszystkich Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Te skrzydła i płomień przypominają mi logo" szkoły...bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Mikita Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Bjar proszę o kontakt na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 O.K. Jacek podaj adres ,albo napisz do mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Albo Gadu-Gadu : 4063557bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Mikita Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Bjar daj szasę się dodzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Napisz mi maila będę jeszcze pół godziny w necie ,narazie nie jestem dostępny pod żadnym telefonem ,ale jakby co 694792518<----mój kom.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2004 WitamWidze, ze guzik okazal sie twardym orzechem do zgryzienia;moze w takim razie ktos doradzilby mi gdzie moglbym znalezcinformacje na ten temat??pozdrawiamMarti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandalf de Grey Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Salve, P.T. uzytkownicy Forum, czy moglbym prosic ( ja tak tylko wogole...) aby po ewentualnym wymieniu prywatnych uwag na temat tego guzika - podac oficjalna wersje na Forum? PO prostu sam jestem ciekawy co to za cudo? Moze strazak?Z szacunkiemGandalf de Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 11 Styczeń 2004 Share Napisano 11 Styczeń 2004 Zobacz www.wolf.plTam jest troche o guzikach, oni też wydali super książke o gózikach, już niedostęną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Styczeń 2004 Share Napisano 10 Styczeń 2004 Jeszcze jedno przyszło mi do głowy : może jest to guzik Towarzystwa Gimnastycznego Sokół" ?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2004 Witam Bardzo prosze o identyfikacje guzika; jest to guzik polski, syg. GAT MARS B. GRABSKI ŁÓDŹ; Zostal znaleziony wsrod wielu innych polskich guzikow, jako jedyny tego rodzaju; moze to swiadczyc, ze jest stosunkowo rzadki, wykonany z alpaki; pozdrawiam wszystkich Marti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 9 Styczeń 2004 Share Napisano 9 Styczeń 2004 Czy pomiędzy tymi skrzydłami jest coś jak gdyby ogień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Marti
Witam
Bardzo prosze o identyfikacje guzika;
jest to guzik polski,
syg. GAT MARS B. GRABSKI ŁÓDŹ;
Zostal znaleziony wsrod wielu innych polskich
guzikow, jako jedyny tego rodzaju;
moze to swiadczyc, ze jest stosunkowo rzadki,
wykonany z alpaki;
pozdrawiam wszystkich
Marti
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.