martinez_glogau Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 proszę o pomoc w id żelazka, chodzi mi o typ,model,rok produkcji dodatkowe wyposażenie,zasadę działania (elektryczne,lub na żar) może jakieś foto.za każde info dziękuję.pozdro
sp7mfu Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 stopa od żelazka elektrycznego. W wyżłobieniu była (może jeszcze jest) spirala grzejna.
sp7mfu Napisano 2 Grudzień 2007 Napisano 2 Grudzień 2007 stopa od żelazka elektrycznego. W wyżłobieniu była (może jeszcze jest) spirala grzejna.
martinez_glogau Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Napisano 2 Grudzień 2007 grubość stopki tego żelazka ma 20-25 mm grubości i jest dość ciężka, co sugeruje mi że było to jedno z pierwszych żelazek elektrycznych,ciekawe w którym roku pojawiły pierwsze żelazka elektryczne ?
martinez_glogau Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 dzięki sp7mfu,może po konstuktorze coś znajdę,ale gdybyś miał jeszcze jakieś info to będę wdzięczny za udostępnienieteraz muszę je jakoś wyczyścić a że jestem nowy w tej branży to muszę trochę poczytać.pozdro
martinez_glogau Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Napisano 3 Grudzień 2007 dzięki sp7mfu,może po konstuktorze coś znajdę,ale gdybyś miał jeszcze jakieś info to będę wdzięczny za udostępnienieteraz muszę je jakoś wyczyścić a że jestem nowy w tej branży to muszę trochę poczytać.pozdro
Pytanie
martinez_glogau
proszę o pomoc w id żelazka, chodzi mi o typ,model,rok produkcji dodatkowe wyposażenie,zasadę działania (elektryczne,lub na żar) może jakieś foto.za każde info dziękuję.
pozdro
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.