pająk Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 W Stalowej Woli otwarto wystawę poświęconą Centralnemu Okręgowi Przemysłowemu. Będzie czynna do lutego, informacje są tu: http://www.stalowawola.pl/pl/0//111//0Wystawa zorganizowana klimatycznie, w tle odgłosy samolotów i motocykli, kino z kroniką filmową, odtworzony wygląd przedwojennych ulic, zdjęcia w fotoplastykonie itd. Warto zajrzeć, chociaż część obiektów dobrano niefortunnie z Otrębus (przerobiony Sokół 1000, Opel P4 - nie wiadomo po co). Wjazd 5 zł normalny, 3 zł zniżkowy. Obsługa ok, myślę, że jakby pogadać to dałoby się dotknąć i pomierzyć co nieco (mówię oczywiście o eksponatach).Na fotce dwa eksponaty, które mi się podobały, wtajemniczeni pewnie rozpoznają z czyich zbiorów.
pająk Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 Fotka z drugiej strony, kiepska bo robiłem bez lampy z ręki i na dużym czasie.
pająk Napisano 28 Listopad 2007 Autor Napisano 28 Listopad 2007 Ostatnia fota, mam jeszcze inne ale bardziej cywilne.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.