hOOpOe Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik23 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 fajna teledysk jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Teledysk super. Muza srednia ale posuje do filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 ale tytuł też spoko...Po pierwsze zwycięstwo"pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 Piosenka jest niezła!!Mnie razi w filmie, że ludzie pod wodą kulki dostają. To było najbezpieczniejsze miejsce. Pocisk udeżając w wodę zniekształca się jak po udeżeniu w ścianę(napięcie powierzchniowe)- przepłynie z pół metra i spada jak kamyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 karpik woda nie jest ci obca .nie lubie takiej muzyki ale mi sie spodobala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 teks; zabijaj albo zostaniesz zabity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Piosnka fajna, jak wszystkie tego zespołu... Gdzieś go chyba już nawet polecałem w którymś z tematów o muzyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 blo39 - ja nawet pływać nie umiem;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 dlatego jesteś ten ziemny :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 to z pociskami w wodzie też mnie zastanawiało w tym filmie. Na discovery był kiedyś cały program o eksperymentach ze strzelaniem w wodę. Bodajże tylko pocisk kaliber 12 mm z rusznicy dotarł dalej niz 2 m w głąb wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 klaus to było w pogromcach mitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Sabaton - Szwedzka kapela, a jakie teksty orgyinalne.Wg mnie niezły pomysł http://www.sabaton.pl/viewpage.php?page_id=30http://www.sabaton.pl/viewpage.php?page_id=29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.