Skocz do zawartości

Wolni strzelcy"

Rekomendowane odpowiedzi

Może wykorzystaj zapał i część sprzętu na rzecz inscenicazcji PW... Zgodne to będzie historycznie, a i co ważne w Twoim przypadku (z racji wieku rzecz jasna) nawet tanie. Naprawdę, efekt by mógł zadowolić krytykantów, a w końcu z 13 lat z czasem się wyrośnie i nie będzie można powrócić do postaci chłopaczka z barykady...

• Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Może napiszcie co źle co nie tak a co dobrze?? Wiem że wiele lub bardzo wiele jest do poprawienia ale chyba coś jest dobrze nie?? A od siebie:

-torba (jako chlebak) dobra bo pytałem TGRH
-pokrowiec na saperke tez pytałem TGRH
-ładownica- często takie widuje na zdjęciach rekonstruktorów (nawet jak będzie trzeba to wkleje)
-mosin
-hełm- dobry tylko maźnąć kure musze
-mundur-sam cierpie
-latarka- widać często na zdjęciach
-manierka-dobra
-pas jedno bolcowy- w 1AWP powinien być dla podoficerów a dla szeregowców powinien byc parciany ze wzmocnieniami
-trzewiki robocze
-owijacze- sztuka okopowa własna robota

Wiem że jest dużo do poprawienia, ale cuż... Także dzięki nawet za te kom. i prosze o więcej pozytywnych i negatywnych. Wiem że tych 2 będzie więcej ale....

Mimo wszystko polecam Ci serdecznie PW... Masz już np. bardzo fajne trzewiki, wywalić owijki i buciory cywilne z epoki, bardzo klimatyczne zresztą... Spodnie... Może farbowana ,,na cywila szwajcaria? (mogą spełnić sie jako cywilne po nadaniu np. granatowej barwy) Rozumiem że boli Cię to, że chcesz ,,walczyć" jako frontowy żołnierz, ale radzę Ci, przemyśl moją propozycję...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie