Mauser98k Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Może wykorzystaj zapał i część sprzętu na rzecz inscenicazcji PW... Zgodne to będzie historycznie, a i co ważne w Twoim przypadku (z racji wieku rzecz jasna) nawet tanie. Naprawdę, efekt by mógł zadowolić krytykantów, a w końcu z 13 lat z czasem się wyrośnie i nie będzie można powrócić do postaci chłopaczka z barykady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Może napiszcie co źle co nie tak a co dobrze?? Wiem że wiele lub bardzo wiele jest do poprawienia ale chyba coś jest dobrze nie?? A od siebie:-torba (jako chlebak) dobra bo pytałem TGRH-pokrowiec na saperke tez pytałem TGRH-ładownica- często takie widuje na zdjęciach rekonstruktorów (nawet jak będzie trzeba to wkleje)-mosin -hełm- dobry tylko maźnąć kure musze-mundur-sam cierpie-latarka- widać często na zdjęciach-manierka-dobra-pas jedno bolcowy- w 1AWP powinien być dla podoficerów a dla szeregowców powinien byc parciany ze wzmocnieniami-trzewiki robocze-owijacze- sztuka okopowa własna robotaWiem że jest dużo do poprawienia, ale cuż... Także dzięki nawet za te kom. i prosze o więcej pozytywnych i negatywnych. Wiem że tych 2 będzie więcej ale.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Mimo wszystko polecam Ci serdecznie PW... Masz już np. bardzo fajne trzewiki, wywalić owijki i buciory cywilne z epoki, bardzo klimatyczne zresztą... Spodnie... Może farbowana ,,na cywila szwajcaria? (mogą spełnić sie jako cywilne po nadaniu np. granatowej barwy) Rozumiem że boli Cię to, że chcesz ,,walczyć" jako frontowy żołnierz, ale radzę Ci, przemyśl moją propozycję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 No dobra chłopy jak full lockout to proszę, przy okazji sorry dla : Acera, Scharfschutza i Oberschutza, ale sami rozumiecie... pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rycerz7 Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Thnks Duńczyk! Przepraszam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scharfschutze Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 Spokojnie Duńczyk - szczerze mówiąc miałem nadzieję, że usuniesz te posty :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.