MTC Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 Witam -- co to może być za emblemat. Wykopałem go w miejscu spalonych domów.
dago Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 W wolnym tłumaczeniu: (dookoła globusa) wiara nadzieja i miłosierdzie, dalej: miedzynarodowa suwerwnna loża, dalej: wolny (autonomiczny) zakon dobrych(cnotliwych) templariuszy. Fajne, Pozdrawiam.
Raned Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Moje tłumaczenie:Na globusie: Nasze Pole (działalności)Kolejno: Wiara, Nadzieja i DobroczynnośćKolejny napis: Najwyższa Loża MiędzynarodowaNa zewnątrz: Niezależny Zakon Templariuszy DobraEmblemat loży masońskiej.
MTC Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Napisano 8 Styczeń 2004 Dzieki wszystkim za informacje. Takich blaszek znaleźliśmy kilkanascie w jednym miejscu , poskładane jedna w druga. Skład?Pozdrawiam.
Gość Napisano 8 Styczeń 2004 Napisano 8 Styczeń 2004 Symbolika ewidentnie masońska. Prawdopodobnie któraś z loży angielskich. pozd
Pytanie
MTC
Witam -- co to może być za emblemat. Wykopałem go w miejscu spalonych domów.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.