latający holender Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 A zrobiłem sobie wakacje, i lecę na dwie niedziele na wysepkę.Kto wie czy nie narobię sobie kłopotów spacerując ze sprzętem po plaży ?
Cronos Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Nie wiem czy nie będziesz miał problemów ze spakowaniem sprzętu do samolotu. A tak to nie orientuję się jak tam stoi sprawa odkrywek w Hiszpanii.Pozdro
latający holender Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Problemów ze spakowaniem nie ma,z przewozem też,oczywiście do luku a nie do bagażu osobistego,ale zastanawiam się czy na czarnych plażach ktoś może się przyp..ć,na te białe hotelowe nie zamierzam skakać.
sten Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Klopotow nie powinno byc. spotykalem tam Angola ktory czesal plaze Ace 250 ,gosciu uderzal z samego rana.Milego urlopu zycze.Pozdro
latający holender Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 ...już tam ktoś był ? o holender ! ..Sten napisz w jakim to było rejonie !
sten Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 ja bylem w osrodku Lago Taurito" w 2005ym, od tego czasu turysci napewno nagubili mase €uronów;))
latający holender Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Sten,dzięki,ale nazwa hotelu nic mi nie mówi...jaki to był rejon ? Będę w okolicy od Puerto Rico do Puerto de Mogan.Choć może masz rację...od tego czasu może ktoś coś zgubił.. Pozdr !
bruner0 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 kolega widział kobitke w Tera Molino(nie wiem czy dobrze napisałem)pomykała po plaży już wieczorem jak wszyscy zeszlina hiszpańskim ebayu widziałem sporo monetek wykopkowych,to chyba można tam śmigać z piszczałą ??
sten Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 na kobitki to ja nie zyralem bo by mnie moja ubila;)Latajacy to bylo w rejonie Puerto Rico...Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.