senectus Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Witam kolegowZalegalo tak z 40 cm pod ziemia, mocno skorodowane, wykonane z blachy. Na mysl mi przyszlo ze moze to jakas pokrywka od filtru powietrza. A moze to kawalek zwyklego zlomu. Moze ktos ma pomysl co to moze byc.
senectus Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 Witam kolegowZalegalo tak z 40 cm pod ziemia, mocno skorodowane, wykonane z blachy. Na mysl mi przyszlo ze moze to jakas pokrywka od filtru powietrza. A moze to kawalek zwyklego zlomu. Moze ktos ma pomysl co to moze byc.
Moskit1 Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Hej Pająk chyba się mylisz to jest suszarka na korbę)))))))) a tak poważnie to chyba masz racje, ale i tak nic sytego, bo to i tak rupieci Pozdro
kitolif Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Popieram ideę suszarki(dmuchawy) na korbę
senectus Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 hehe, wokol bylo troche lusek z pepeszki i mausera wiec pomyslalem, ze to moze jest jakis istotny element pojazdu wojskowego uszkodzonego w wyniku ostrzalu z broni konwencjonalnej, a to sluzy do robienia maslanki. nic to, szukam dalej moze znajde reszte krecanki";)
Pytanie
senectus
Witam kolegow
Zalegalo tak z 40 cm pod ziemia, mocno skorodowane, wykonane z blachy. Na mysl mi przyszlo ze moze to jakas pokrywka od filtru powietrza. A moze to kawalek zwyklego zlomu. Moze ktos ma pomysl co to moze byc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.