igor378 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 witam,poszukuje i normacji o tym wykrywaczu,najbardziej zalezy mi na opini uzytkownikow.wady zalety itp,prosze tez o porównanie trybu disc z tego wykrywacza z wykrywaczem fisher 1225-który ma lepsza dyskryminacje,stabilnosc,i zasiegi.pozdrawiam
DarekD Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Nim go kupisz zasięg sprawdź koniecznie. Spotkałem kogoś w terenie z takim sprzętem i albo wykrywacz był popsuty (własciciel twierdził że jest sprawny) albo zasięgi są w nim poniżej przeciętnej.Darek
anRO Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 3900 to statyk,1225 dynamik ,całkim różne wykrywacze.Pierwszy jest przemysłowo - militarny, drugi drobnica kolorowa.
igor378 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 a nie ma on czasem dwóch trybów pracy-all metall bez dyskryminacji statyczny i drugi z dyskr. dynamik?
igor378 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 chciałbym sie dowiedziec czy działa podobnie jak moj bartek 2 tzn. czy w all metal nie ma dyskr.i dopiero po znalezieniu przedmiotu przełącza sie na tryb z dyskr.i wtedy jest weryfikacja zelazo-kolor.jesli w all metal szuka sie od razu na dyskryminacji jak np.cs660 to super,jesli trzeba przełączac to kicha,bede sie rozgladal za czyms innym,choc ten model chodzi za mna od dłuzszego czasu.
anRO Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 Na stronach odkrywcy masz taki baner reklamowy sklepu Vikinga,tam masz opisy tych wykrywaczy.Zawsze możesz do nich napisać z zapytaniem.
igor378 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 no własnie na stronie jest sucha informacja a mi chodzi o opinie wiary która go uzywała.ale tam tez zapytam,dzieki.
hanf Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 jest to dobry wykrywacz i bardzo prosty w obsłudze,tylko statyk-w trybie all metal i z dyskryminacją,na przedmioty stalowe ma zasięg lepszy niż hs3 i jest bardziej czuły,na kolorki słabszy jak każdy statyk
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.