neszna Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 Jak koledzy po meczu?Zaryzykuję twierdzenie,że chłopcy grali totalny piach ale efekt i morze wypitej wódeczki umiliły mi ten spektakl:)
Darek419 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Witam kiedyś były piękne porażki,honorowe remisy.teraz są słabe zwycięstwa.Zdecydowanie wolę tą drugą opcje.Gratulacje dla chłopaków.pozdro.
Ananas Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Mecz może na średnim poziomie, ale liczy się wygrana.Za dwa tygodnie losowanie grup, oby chłopaki trafili na jakiś słabszych.Ebi wymiata :)
huk 100 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Myślałem że dostanę zawału –jakoś przeżyłem -ale się darliśmy z hukami heheh -pozdro
Szwecja Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 Ważne że jadą na Euro 2008. U mnie w domu najbardzie darła się o dziwo mama, która nigdy nie interesowała się sportem ;]
latający holender Napisano 19 Listopad 2007 Napisano 19 Listopad 2007 A jaki obstawiacie wynik z Serbią ? ..tam na boisku 15 cm śniegu no i pojechała druga zmiana...
neszna Napisano 19 Listopad 2007 Autor Napisano 19 Listopad 2007 W dodatku mecz o pietruszkę ale niektórzy będą chcieli się pokazać.Mam mieszane uczucia i obawiam się,że będzie to jak powtórka z Węgrami.Oby nie Rasialdinho tylko Sagan.
esus Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 To nie będzie mecz o pietruszkę,jak zajmiemy pierwsze miejsce w grupie to prawdopodobnie znajdziemy się w trzecim koszyku a tam jest Anglia i my wtedy tym Anglikom za te wszystkie poraszki #@%&*+!!! a co i będzie pięknie.
Pit_100 Napisano 21 Listopad 2007 Napisano 21 Listopad 2007 Anglia jeszcze nie awansowała to raz, a dwa to nie grają ze sobą w grupie zespoły z jednego koszyka tylko po jednym z każdego, więc gdybysmy sie znalezli jakims cudem w III koszyku to jak angole awansuja to i tak z nimi w fazie wstepnej nie zagramy. (I tak nie wyjdziemy z grupy, ale dobrze chociaz, ze tam pojedziemy:)
neszna Napisano 22 Listopad 2007 Autor Napisano 22 Listopad 2007 Smacznie zasnąłem i okazuje się,że słusznie.Dobrze,że wywalczyli awans wcześniej bo znowu byłby mecz ostatniej szansy i dupeczka...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.