Kobieras39 Napisano 17 Listopad 2007 Autor Napisano 17 Listopad 2007 http://www.allegro.pl/item271279002_wyprzedaz_kolekcji_chochla_warto_.htmljak w opisie;p
MK Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 zobacz na inne fanty sprzedającego/ej, do innych nie ma się co przyczepić, jeden rodzynek czy też może jednak z epoki? Ja się nie znam na Wrześniu, ale nie szufladkowałbym od razu przedmiotu. pozdro
Kobieras39 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 1.nikt by nie wyrył daty 1939 bo po co jesli ktoś robil cos takiego wyrył by np;32pp wp i wiadomo czyje a tu co macie nie rozbawiajcie mnie;p2.a co do reszty rzeczy to widze kolego ze niezbyt sie znasz lub niezbyt dobrze patrzysz bo z strikte wp przedwojennych rzeczy nie ma na tych aukcjach nic a nic tylko radosne wytwory LWPale widze ze to całkiem gruby pomysl skoro są ludzie co myśla ze to wp to musze nastepnym razem z wioski przytachac troche chochli sztucców i jakies aluminiowe garnik i tez ładnie je dostosuje :P
Kobieras39 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Napisano 18 Listopad 2007 p.s daty na przedmiotach wybijano w hutach gdzie je robiono a nie ryto gwozdziem wiec po coi 1939;p
Widd39 Napisano 18 Listopad 2007 Napisano 18 Listopad 2007 No Kobieras, piękne znalezisko :) TYm razem ustępuje :) Łykaj. hehehe :) Masz racje, kule świszczą, a żołnierz łapie chochle i myśli, żywcem mnie nie wezmą. Zostawie po sobie jakiś ślad. Bierze gwóźdź i ryje :)Hehe, może za tą chochlą to taka historia :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.