Skocz do zawartości

Ktory wybrac

szajka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich prosze o pomoc w wyborze potrzebuje wykrywacza na militarke i zastanawiam sie nad Rutus SOLARIS lub HS-3 i nie wiem ktory wybrac dzieki z gory za info

mam w posiadaniu BOUNTY HUNTER Pioneer VLF szukalem na nim troche mam pare monet i innych fantow ale moje pytanie czy on ogolnie jest dobry na jakas powazna odkrywke bo ja sie jakos chyba za bardzo pospieszylem z kupnem nie czytajac naszego forum i teraz niewiem co z nim zrobic zostawic czy oddac komus
pozd szajka
Napisano
jak bedziesz chcial sie pozbyc BH daj znac pozdrawiam

ja ogolnie szukam czegos na momentki jestem poczatkujacy wpierw musze polatac z tym po polu i sprawdzic moja cierpliwosc..
Napisano
Witam. Ja natomiast radze zdecydowanie brać rutusa, już tłumacze dlaczego. Militarki takiej prawdziwej tzn. fantów znajdywanych na polach bitewnych jest coraz mniej, praktycznie nie ma miejsc dziewiczych i wszystkie większe rzeczy typu hełmy, bagnety itp. już dawno zostały wybrane. Ostatni raz znajdywałem miejsca gdzie nikogo nie było w połowie lat 90, z tego powodu sprzedałem hs-3 i przerzuciłem się na sprzęt na drobnice typu odznaki, monety, guziki, biżuteria. Po prostu statystycznie takich rzeczy zostało więcej niż czystej" militarki. Co ciekawe był to rutus first plus, którym trafiłem swoje najlepsze znaleziska.
Napisano
dzieki za wszelkie info i porady
sa naprawde lepsze niz cokolwiek przmyslalem wszystko i w sumie wezme rutusa tym bardziej ze stanial w mojej okolicy jest duzo moejsc ale przetrzepanych a ponoc rutusem mozna tez niezle militarne fanty wybrac a pelno drobnicy jest wiec mysle ze z niego bede mial wieksza frajde dzieki jeszcze raz
pozd szajka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie