blo39 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 moim zdaniem zaroąbista gra swietna grafika i male wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Multi wymiata.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 nie gralem jeszcze w multi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ma ktos zwas wymagania sprzetowa tej gierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 20 Listopad 2007 Share Napisano 20 Listopad 2007 Ja stwierdziłem, że jej nie kupie, bo w nowoczesnych czasach :) głupi powód, ale nie lubie takich gier :/ a multi podobno rzeczywiście świetny. musze od kogoś pożyczyć i cd-keya z neta wytrzasnąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 naprawde warto.poziom ze snajperem...cudo.poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 superowa jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 scena kiedy rozbijają sie (przez podmuch wybuchu) helikoptery transportowe ..... ledwo wyłazisz ze środka i widzisz jak rośnie grzybek - daje do myślenia! Super jest misja snajpera ( Czarnobyl ) i odpalenie tych dwóch rakiet z silosów! - fajna gierka! - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 CODy nigdy w multiplayer nie byly dobre, moze tutaj cos zmienili. A jak z realizmem ? Bo dla mnie na 1 miejscu dalej jest Red Orchestra wraz z Forgotten Hope dla starego BF1942 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 Red Orchestra bezprecedensowo wygrała na razie wyścig o realizm , ale COD4 to gierka super. Szczególnie Czarnobyl.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 No ja też gralem - nie myślcie , ze ciągle kopie na w Studziankach. Troche krótkie. Ale fajnie się strzela tak w grze . Zero stresu. I jakoś tak ładnie to wygląda.I jak lecisz helikopterem to widzisz wszystko. Jak w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Rewelacyjny singiel i świetny multi. Czego chcieć więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 No ba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Dla mnie to już nie jest Call of Duty gra dzieję się w nowoczesnych czsach a mi się to nie podoba.Wszystkie inne części były ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Obojętnie na czasy , w jakie kieruje nas gra COD kupię ze względu na klimat, na razie mnie nie zawiodła żadna część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Witam!!!Wielki minus CoD. Jak sie stoi w miejscu to i dwa miliardy przeciwników może nam wyjść. Nie lubię tego.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.