poloch Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 jak je zakonserwowac ,niewiem czy jakimś olejem czy innym specyfikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Jeśli chcesz je tylko zakonserwować to najpierw możesz szczotką drucianą przeczyścić. A potem jakiś lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Ale jeszcze nigdy nie widziałem hełmu w takim stanie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Nie martw się mam w gorszym stanie nie ma prawie całej tylnej częsci. Najlepiej włoz do kreta . To poządnie wyzre rdze. Napewno przybędzie dziur.Po wyczyszczeniu pomaluj olejem silnikowym pędzelkiem raz po raz. To go zabezpieczy i będzie efektownie wyglądał. Ja tak samo bede teraz robił z ruski helmem Pozdrawiam thomson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poloch Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 dzienki za informacje mam pytanie olej przepalony czy dobry pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Hełm w tym stanie to bym odrestaurowal , ale to oje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Zwykły silnikowy moze byc uzywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poloch Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 dzienki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Teraz jest ich niewiele, po oczyszczeniu (najlepiej elektroliza) jak zostanie sam zdrowy metal będzie zdecydowanie mniej. Zostaną ogryzki ale trudno, wtedy daj fotke ale raczej zawoskować/zaolejić jak odbudowywać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.