thomson Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Witam poradzcie jak moge zakonserwowac starą kolbe?????///Z góry dzięks.} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Cześć. Proszę ( i nie tylko ja) trochę informacji odnośnie fanta w jakim jest stanie, z ziemi, strychu, wody, To pogadamy. To niestety ogólnie sie nie da.( może olej a może pokost jest potrzebny, może coś innego) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 Kolba jest kupiona. Nie jest z ziemi. Nie jest mokra. Jednak obawiam się nieco o drewno ze moze zacznie schnąc i wyschnie albo co innego się stanie. Nie mam pojęcia prosze opomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 postępuj tak samo jak ze swoimi meblami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 czyli co mam zrobic??????????? bo niewiem do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 A stało Ci się w ostatnim czasie coś z meblami? Wyschły albo co innego?" :) Sam napisałeś ,że jest w dobrym stanie więc czego Ci w niej brakuje - lakieru na wysoki połysk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Posmaruj olejem lnianym, troszke zciemnieje. W sklepach myśliwskich są specjalne specyfiki. Jak ma się błyszczeć to Pronto do mebli.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 dzięki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.