suchy ss Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Witam. Panowie mozecie mi podpowiedziec jak dobrze oczyscic i zakonserwowac ten fasunek z helmu ze zdjecia?i ewentualnie blache tak aby nie zniszczyc pozostalosci kalek?Dzieki Wielkie Za Pomoc!!!pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Najlepiej byłoby go zdjąć, nabyć gdzieś mydełko glicerynowe (np. w sklepie z art. jeździeckimi) i jakiś sprytny płyn do konserwacji skóry (np. w obuwniczym, bądź znów jeździeckim).Mydełkiem wyszorować, potem potraktować płynem. Efekt murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 Dzieki!!!a zna ktos jakies inne metody?bo nie mam pojeia gdzie w mojej okolicy moze byc taki sklep z takim mydelkiem;]pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 hmm.. No nie wiem. Ale hełm masz super zachowany ja teraz odnawiam taki z dużą dziurą pośrodku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaer Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Kol. Suchy, tak mi przyszło teraz do głowy - spróbuj zapytać w aptece o takie mydełko, może oni coś takiego mają? Wprawdzie ja używam glicerynowego do siodeł, ale zdatne będzie jakiekolwiek z tłuszczem zwierzęcym (absolutnie nie z roślinnym, inaczej zacznie pleśnieć). No i przede wszystkim powodzenia w szukaniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 Wielkie Dzieki Panowie!!!kol. Skolcio wciepaj fotki swojego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 1 fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 druga fotka, ale w obecnym stanie hełm jest już poszpachlowany i czeka na malowanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Jak skończę to wciepnę foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 aha i skąd dostałeś taki hełm? na allegro poleciałby za ok 250 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Listopad 2007 Autor Share Napisano 19 Listopad 2007 zdobyczny z alle;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 19 Listopad 2007 Share Napisano 19 Listopad 2007 Ja dziś zamówiłem nity, fasunek i kalki już mam. Teraz tylko kupić farbę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.