Skocz do zawartości
  • 0

Bakielitowe zamkniecie.Od czego?

Słuszny

Pytanie

Napisano

Witam!
Mam pytanie:Domyslam sie ze jest to zamkniecie.O tyle mnie ono interesuje ze w okolicy trafiła sie masa grubego zelastwa" (rozbity blok silnika,głowica,tłoki i masa masa innych częsci)A ze i ten bakielit wyszedł z takiego dołka to chciałbym sie doeiedziec z i do czego to mogło byc.Jaki mogł zostac tam rozbity pojazd?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!
Mam pytanie:Domyslam sie ze jest to zamkniecie.O tyle mnie ono interesuje ze w okolicy trafiła sie masa grubego zelastwa" (rozbity blok silnika,głowica,tłoki i masa masa innych częsci)A ze i ten bakielit wyszedł z takiego dołka to chciałbym sie doeiedziec z i do czego to mogło byc.Jaki mogł zostac tam rozbity pojazd?

Napisano

To moze jeszcze jedno zdj pomoze.Teren wydaje sie być ciekawy i wart odwiedzenia.Ale tyle tam złomu jest ze po godz ma sie dosc sprawdzania kazdego sygnału.Wiec jesli jest to cos wspólczesnego to byłbym przynajmniej spokojny i dalsze sprawdzanie odpuscił.Opis na tym bakielicie jak widac (jesli widac na zdj) jest po rosyjsku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie