Menzo Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Witam. Zastanawiam sie od czego moze byc ten wkład/magazynek.Nie jestem do końca przekonany czy to zapalniczka. Nigdzie nie moge znaleźć zapalarek na wkłady.Pozatym przedmiot pochodzi conajmniej z przełomu XIX/XX wieku. ++++Pozdrawiam+++++++++
Menzo Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Witam. Zastanawiam sie od czego moze byc ten wkład/magazynek.Nie jestem do końca przekonany czy to zapalniczka. Nigdzie nie moge znaleźć zapalarek na wkłady.Pozatym przedmiot pochodzi conajmniej z przełomu XIX/XX wieku. ++++Pozdrawiam+++++++++
Menzo Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Widok z boku. Na górze malutki ok 2mm otworek
kowalinho Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 dokładnie, zbiorniczek na paliwo do zapalniczki.
Menzo Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Ok, a macie koledzy zdjecia takiej zapalniczki?? Tez tak uwazam chociaz pierwsze skojarzenie nie zawsze jest trafne. Chce sie upewnić. Dzieki.. :)
Question
Menzo
Witam. Zastanawiam sie od czego moze byc ten wkład/magazynek.
Nie jestem do końca przekonany czy to zapalniczka. Nigdzie nie moge znaleźć zapalarek na wkłady.Pozatym przedmiot pochodzi conajmniej z przełomu XIX/XX wieku.
++++Pozdrawiam+++++++++
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.