KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Najlepiej w sobote żeby od rana go opiekać. I eksplorować teren:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 ja jestem bardzo za":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 tylko jak znowu bedzie 5 osób to ten baran nas wyniesie sporo heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 no jak baran to przyjde (swój do swego ciągnie)tylko czy spotkanie konsumcyjne -- to proponuje koło karczmy Rzymjak poszukiwawcze to??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 po ile składka na te jagnie ??lokalizacja pasta jest ok :)p.s.kto go zapekluje ?? bo nie peklowany ma podły smak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Mirek mówił, że się podejmie:), tylko musi się uzbierać ok 15 osób to będzie niska cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Cena za sztukę wacha się między 200 a 250zł.Przydało by się ok.dziesięciu ludzi...Ogłosić niech się deklarują i wpłacają kase na jedno konto-wtedy będzie pewne,że się stawią na ogmisko.Jeśli zostanie kasa to się rozdzieli lub dokupi trunków...Ktoś pojedzie ze mną po baranowskiego i pomoże mi go oskórować oraz wsadzić do marynaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 a gdzie ta karczma Rzym? tam w okolicy coś można pokopać? połączylibyśmy przyjemne z przyjemnym:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Ja mogę podać konto hheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 No to były by barany ale z nas hehehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 19 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2005 napiszę tak :HASŁO RZUCONE !!!!!!! - CZEKAMY NA SZYBKI ODZEW !!!!!umieszcę to jeszce na wgs ' ie :):):)pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 JA się deklaruje , karczma Rzym jest na końcu świata ale MPK dochodzi - chyba to Jerzmanów.Jak będzie coś konkretnego to podjadę dowiedzieć się konkretów cenowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Ja dziś jade pod Trzebnicę moze nakopie jakichś fantów:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Baranina - to jest pyszne ja tez się pisze na wypasiony Kebab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 20 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2005 hej wrocławiacy :):):)coś mi się zdaję że taliczba uczestników + - 2 osoby chyba pozostanie i nikt nowy nie dołączy ( znając życie , past może potwierdzić )w związku z tym mam pytanie po ile składka na łep ?? :):):)ja wchodzę :):):)pzdr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Dojdą może jeszcze dwie osoby, kolega którego kuzyn kopie ma namiar na fajną knajpe agroturystyczną pod Wrockiem, gdzie pieką świnie i jest stawik ze pstrągami:)Poźniej nam powie jakie są ceny. Bo nie wiem czy będzie się Mirowi chciało robic tego barana hehe, nie lepiej się odrazu upić;) hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Oj baran to będzie na pewno paluszki lizać kudlaty a gdziez Ty bedziesz kopał pod trzebnicą?Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Mój ojciec chce się dołączyć bo on uwielbia baraninę i w ogóle wszystkie tego typu sprawy jak karkówkę etc:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Wraith a ty swoje zachowanie chcesz zmieniać że staruszka weźmiesz ??A tak powaznie to podjadę jutro lub w piątek do Rzymu i dowiem się o ceny wynajmu miejsc" pod grila. A Kudłaty dowiedz się o ceny tych prosiąt - tyle tylko że do Rzymu MPK dojeżdża.Może wreszczie ustalimy jakieś szczegóły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Słuchajcie.Czy ktoś z was był kiedyś przy pieczeniu barana na rożnie ? To są zabiegi i przygotowania od rana .Surowe mięso potrzebuje multum suchego drewna,do wyprodukowania ogromnej ilości żaru. Powiem krótko dla mnie to jest pryszcz mogę się tego podjąć - ale na pewno nie jest to impreza wyjazdowa.Wiem co mówię bo upiekłem już piętnastu baranów i nie wyobrażam sobie podróżowania z całym majdanem - rożnem,drewnem i padliną...Jeśli się zdecydujecie,to proponuję Brzeg stara pruska strzelnica.nikt nie musi jechać samochodem,pociągi na Wrocek i z powrotem są co chwilę.Będzie można zjeść,pogadać,wypić i pośpiewać przy dżwiękach gitarrrry hehehe.przemyślcie to i dajcie znać. Pozdr. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 past, mój staruszek też daje w gaz:-) chociaż napewno już nie tak ostro jak jego latorośl;-)Miro dla mnie wszystko pięknie, byle byłaby ekipa, abrahamek-baranek to już extra extra mniam mniam bonus:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 No chyba ze ktoś ma znajomego w piekarni i sprobowac barana tak jak prosię do pieca chlebowego i pozniej tylko odgrzewanie nad ogniskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Jack61 dziś byłem bliżej zaraz za wrockiem, ale tylko chwilke kopałem bo wiatr strasznie wiał i zimno było:((Jedna odznaka wyszła kolejowa chyba. jutro dam skan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Kudlaty uwazaj na kleszcze w sobote złapałem jednego w okolicach Trzebnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 20 Kwiecień 2005 Share Napisano 20 Kwiecień 2005 Kudlaty uwazaj na kleszcze w sobote jednego zlapalem w okolicach Trzebnicy Pzdr Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.