Skocz do zawartości

cześć wrocławiacy

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 254
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Cena za sztukę wacha się między 200 a 250zł.Przydało by się ok.dziesięciu ludzi...Ogłosić niech się deklarują i wpłacają kase na jedno konto-wtedy będzie pewne,że się stawią na ogmisko.Jeśli zostanie kasa to się rozdzieli lub dokupi trunków...Ktoś pojedzie ze mną po baranowskiego i pomoże mi go oskórować oraz wsadzić do marynaty.

hej wrocławiacy :):):)

coś mi się zdaję że taliczba uczestników + - 2 osoby chyba pozostanie i nikt nowy nie dołączy ( znając życie , past może potwierdzić )
w związku z tym mam pytanie po ile składka na łep ?? :):):)
ja wchodzę :):):)

pzdr !!!

Dojdą może jeszcze dwie osoby, kolega którego kuzyn kopie ma namiar na fajną knajpe agroturystyczną pod Wrockiem, gdzie pieką świnie i jest stawik ze pstrągami:)
Poźniej nam powie jakie są ceny. Bo nie wiem czy będzie się Mirowi chciało robic tego barana hehe, nie lepiej się odrazu upić;) hehehe

Wraith a ty swoje zachowanie chcesz zmieniać że staruszka weźmiesz ??

A tak powaznie to podjadę jutro lub w piątek do Rzymu i dowiem się o ceny wynajmu miejsc" pod grila.
A Kudłaty dowiedz się o ceny tych prosiąt - tyle tylko że do Rzymu MPK dojeżdża.
Może wreszczie ustalimy jakieś szczegóły ??

Słuchajcie.Czy ktoś z was był kiedyś przy pieczeniu barana na rożnie ? To są zabiegi i przygotowania od rana .Surowe mięso potrzebuje multum suchego drewna,do wyprodukowania ogromnej ilości żaru. Powiem krótko dla mnie to jest pryszcz mogę się tego podjąć - ale na pewno nie jest to impreza wyjazdowa.Wiem co mówię bo upiekłem już piętnastu baranów i nie wyobrażam sobie podróżowania z całym majdanem - rożnem,drewnem i padliną...Jeśli się zdecydujecie,to proponuję Brzeg stara pruska strzelnica.nikt nie musi jechać samochodem,pociągi na Wrocek i z powrotem są co chwilę.Będzie można zjeść,pogadać,wypić i pośpiewać przy dżwiękach gitarrrry hehehe.przemyślcie to i dajcie znać. Pozdr. Miro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie